PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 5 / 9 İlkİlk 123456789 SonSon
41 sonuçtan 21 - 25 arası sonuçlar

Başlık: virüs galiba...

ESET NOD32 4 AL BU 2009 UN EN IYILERINDEN VE DUNYA CAPINDA KANITLANMISTIR
    1 BITDEFENDER
    2 KASPERSKY
    3 ESET NOD32 4
    4 WEBROOT ANTI..
    BUNLARIN ARASINDA HIC BI FARK YOKTUR (ozellikleri bakimindan belki cok ufak ayrintilar...) USTELIK ESET NOD 32 4 DE HEM ANTIWIRUS HEM DE ANTISPYWARE WAR COK SUPER VE KULLANISLI HEM HIC KASMIYO SEN ONU INDIR ama panda avast,norton HIC TAVSIYE ETMEMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İZMİR

norton 2009 betasını kullandım internet security çok havalı ve performanslı ancak süreli olduğundan ve notebookun ram ve hdd sorunundan uçtu gitti...

Katılım Tarihi
    2008
    Yer
    maviyle yeşilin buluştuğu yer

Alıntı Orijinalini Gönderen: maNga1999 Mesajı Görüntüle
    hade bakam şimdi sıçtın o dio köşede yazılım sahteciliği krubanı olabilirsiniz felan o neden kaynaklanıyo bilionmu aldığı yer bilgisayarın keyini orjinal yapmamış kasada vardır sayı rakam fln onları yazcan yoksa bipp (BİPP DERKEN YANDIN ANLAMINDA) bilgisayarının sistemin türü ney xp mi , vistamı??????
    hımmm iyi güzel diyorsunda kasanın neresınde vardır ne sayı rakamı pek fazla bilmiyorum pcnin içindenve nereye yazacagım bu bipp sesini eski bilgisayarımda çok duyuyordum Allahtan bunda çıkmadı çıkmasınıda istemiyorum.Bilgisayarımın sistem türü XP YARDIM ACİLLL.Saat 4'e kadar yapmam lazım bu işleri(virüs hala var

Katılım Tarihi
    2008
    Yer
    maviyle yeşilin buluştuğu yer

Alıntı Orijinalini Gönderen: royokton Mesajı Görüntüle
    ESET NOD32 4 AL BU 2009 UN EN IYILERINDEN VE DUNYA CAPINDA KANITLANMISTIR
    1 BITDEFENDER
    2 KASPERSKY
    3 ESET NOD32 4
    4 WEBROOT ANTI..
    BUNLARIN ARASINDA HIC BI FARK YOKTUR (ozellikleri bakimindan belki cok ufak ayrintilar...) USTELIK ESET NOD 32 4 DE HEM ANTIWIRUS HEM DE ANTISPYWARE WAR COK SUPER VE KULLANISLI HEM HIC KASMIYO SEN ONU INDIR ama panda avast,norton HIC TAVSIYE ETMEMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!
    arkadaşım şimdi alamam ve nod32 4 ile birseyler yapılmaz mı?Benim elimde bu var bunla yapılacak birsey varsa söyeyin.Ayrıca 26 haziran cuma gününden beri daha kendini güncellemiyor.......

Virüs var diyorsunuz ama virüsün adını ben hala göremiyorum. Nod32 de bulamıyorsa virüs olduğuna nasıl kanaat getirdiniz? Belki başka bir zararlı var. Üstelik 5 sayfa olmuş hala bir adım ilerleyememişsiniz. Çözülmeyecek sorun yoktur yeter ki istemesini bilin, ama sizinle bu sorunu çözmemiz mümkün görünmüyor. Nedeni aşağıda.
    Alıntı Orijinalini Gönderen: n3taitist Mesajı Görüntüle
    sagolasınız ama ben esetten memnunum yıllardır eset kullanıyorum ve çok memnunum ilk defa virus bulmadı olmadı degıstırırım ama suanlık sadece eset
    Ve ayrıca Windows'unuz da lisans sorunu var. Açıkcası sistemi neresinden tutsak elimizde kalıyor ve siz hiç yardımcı olmuyorsunuz. Mesajlarınızdaki ön yargılarınızdan olsa gerek ki tecrübeli arkadaşlar nedense size yardımcı olmamışlar.

Uzun lafın kısası arkadaşım;
    Siz vazgeçemediğiniz o nod32 belasını pc den şutladıktan sonra önerilenleri uygulayacaksınız. Neden diye sormayın zira anlata anlata dilimde tüy bitti ama birkaç kişi hariç kimseye söz dinletemedim. Benim önerdiğim güvenlik yazılımından kullanıcı hatası haricinde şimdiye kadar sorun yaşadığını ya da virüs bulaştığını söyleyen çıkmadı. Şimdi siz aşağıdaki başlıktan devam ederek 5. maddeden itibaren uygulamaya başlayın ve sonuçları yazın.

http://www.pcnet.com.tr/forum/1301715-post9.html

Benzer Başlıklar

1. USB Bellek Sorunum(Galiba Virüs)
    kobe444 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 14.12.2008, 22:23
  2. virüs kaptım galiba lütfen yardım
    asalet32 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 18.01.2008, 01:19
  3. galiba virüs
    microturk tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 15.02.2007, 14:49
  4. virüs galiba bi el atıverin
    kutluhanmetin tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 02.08.2006, 18:01
  5. Bilgisayar manyadı virüs var galiba n'apmalıyım???
    ahmet_gunay tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 20.12.2005, 07:35