PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 4 / 6 İlkİlk 123456 SonSon
26 sonuçtan 16 - 20 arası sonuçlar

Alıntı Orijinalini Gönderen: Yakpa Mesajı Görüntüle
    ben bu başlığı nezaman açmışım baktınmı hiç 2008de açmışım taa yani o dediğin şeyden çok önce
    tamam dostum bişi demedik ne celalleniyosun hemen?sadece ordada yazıyo dedik.allah allah sana ne desek suç...
    Beğendim: a.santos'un mükemmel çalımlarını ve golünü.

Bekliyorm: pcnet dergilerinde sayfa başı reklam olmamasını

Sıkıldım: insanlarn 'format at çözülür' demesinden

Sövdüm: ttnetin 2mbit lik internetinin amerikadaki 16/20 mbit olan internettn pahalı olmasına

nvidia kullanıyosan tıkla

ATATÜRK İÇİN TIKLA

"Ben IE8 kullanıyorum, gayette hızlı, başka tarayıcıya gerek yok" diyen arkadaşların fikirlerini ciddiye almamanızı tavsiye ederim... Muhtemelen bu arkadaşlar henüz Firefox kullanmamış kişiler

3.5 Final'a gelince, kullanım çok azıcık zorlaşmış ama tarayıcı daha iyi.
    "Give me a place to stand.." said Archimedes.. "And i will move the earth...." Dipnot: Probleminiz varsa bana değil, clickonline'a danışın..

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul-Beykoz

Alıntı Orijinalini Gönderen: satrionic Mesajı Görüntüle
    "Ben IE8 kullanıyorum, gayette hızlı, başka tarayıcıya gerek yok" diyen arkadaşların fikirlerini ciddiye almamanızı tavsiye ederim... Muhtemelen bu arkadaşlar henüz Firefox kullanmamış kişiler

3.5 Final'a gelince, kullanım çok azıcık zorlaşmış ama tarayıcı daha iyi.
    tek eksiği 3.0 sürümü olan eklentilerinin 3.5e uymaması
    Alıntı Orijinalini Gönderen: lostknight
    tamam dostum bişi demedik ne celalleniyosun hemen?sadece ordada yazıyo dedik.allah allah sana ne desek suç...
    kızdığım filan yok, öyle bir yazmışsın ki sanki benim açtığım konu pcnetin yayınlandığından sonraymış gibi bilmiş şekilde ukalaca yazılmış bir yazı olarak algıladım.
    eminim benim yerimde başkasıda olsa bu şekilde tepki verirdi sakın üstüne alma

Firefox 3.11 de eklentiler çalışıyor büyük bir güvenlik açığının çıkması 3.5 sürümüne geçirdi herkesi ama 3.5 kuruncada var olan eklentilerle uyumlu değil haberiniz olsun o yüzden ben 3.11 de kalmayı tercih ediyorum.

Alıntı Orijinalini Gönderen: Yakpa Mesajı Görüntüle
    kızdığım filan yok, öyle bir yazmışsın ki sanki benim açtığım konu pcnetin yayınlandığından sonraymış gibi bilmiş şekilde ukalaca yazılmış bir yazı olarak algıladım.
    eminim benim yerimde başkasıda olsa bu şekilde tepki verirdi sakın üstüne alma
    yoktu benim öyle bi niyetim hem neden olsun ki sen benim düşmanım falan deilsin güzelde bilgi vermişsin ama iyice oku veya gözlük tak öyle oku çünkü orda ukalaca anlaşılacak bilmişlik taslamış gibi bir anlam çıkarılmaz.sadece, pcnette bu konuyu ele almıştı yani önemli ve güzel bi bilgi bunu kastetmiştim ama anlayana..
    Beğendim: a.santos'un mükemmel çalımlarını ve golünü.

Bekliyorm: pcnet dergilerinde sayfa başı reklam olmamasını

Sıkıldım: insanlarn 'format at çözülür' demesinden

Sövdüm: ttnetin 2mbit lik internetinin amerikadaki 16/20 mbit olan internettn pahalı olmasına

nvidia kullanıyosan tıkla

ATATÜRK İÇİN TIKLA

Benzer Başlıklar

1. Windows Live Messenger 2009 Final Orjinal Türkçe
    blaki tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 55
    Son Mesaj: 05.03.2009, 07:07
  2. Yanıt: 5
    Son Mesaj: 14.02.2008, 00:53
  3. Adobe.Photoshop.CS3.Final.%100.Türkçe.Yama
    MrHiX tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 8