Benim laptop xp idi ve zamanında vista teması yüklemiştim ama bir sürü uyarı vardı.Örneğin 'Sakın geri yükleme yapmayın', şurdan şu programı açmayın bilmem ne yapmayın diye ...
Nitekim bir süre sonra benim sstem kafayı yedi ve sonunda format attım.
Sizce bu sorun benim yüklediğim temadan mıdır yoksa bütün temalarda böyle veya buna benzer sorunlar var mıdır?
İşletim sistemi gibi görür dediğim genelliklede vista temalarinda sadece başlat çubuğu vs dğişmesi yerine senin bilgisayarinin bazi sistem dosyalarini değiştirir o yüzden sistem geri yükleme yapma demesinin sebebide benimde başıma gelid sistem geri yükleme yaptığın zaman bilgisayar vista temasini airyor ve açılmıyor format atman gerekio
.. indirdiğin temanın herşeyden önce sistemine uyumlu olup olmadığına bak.Başıma gelmişti beğendiğim bir crisytal xp' teması vardı kurduğuma kuracağıma pişman olmuştum vaktinde. Hangi programı açmaya kalksam dll' hatası veya sistem belrtilen dosyayı bulamıyor şeklinde hatalar alıyordum.İlk formatımı o yüzden atmıştım. Arkadaşın normal tema dediği senin masa üstünden sağ klik ile temaları değiştirdiğin windows ' klasörü içindeki temalardır. Zaten yüklü olan.