PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
9 sonuçtan 6 - 9 arası sonuçlar
    Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2007

W7 varken Xpyi silip yeni baştan kurmaya kalktın diyelim , w7 varken xp kurulmuyor diyor arkadaşlar sende bizi anla..

Alıntı Orijinalini Gönderen: csax Mesajı Görüntüle
    Doğru okumussun windows7 deyken xp cd sini takıp kuramassın kurmaz (bende denemiştim yüksek sürüm üstüne düşük sürüm kurulmuyo) sende takarsın cd yi format atarsın xp tarafına ama sadece xp tarafına sonra win7 de gider
    Bu dediğimin neresini anlamadın bende onu anlamadım anladım seni 2 sini birden kulllanacaksın yapacağın şu: takaçaksın xp format cd sini (dielim xp C'de win7'de D'de kurulu olsun) reset atacaksın yeniden başlarkan 1 tuşa basacaksın C'yi hızlı biçimlendir diip eski xp yi silip yeni xp yi kuracaksın olay bu. win7 açıkken xp cd sini takıp kuramassın o yüzden format atar gibi kur dedim sana.
    ''***==İNADINA KORSAN==***''

@ csax

Ustam sen format atar gibi kur demedin. Win 7 açıkken kuramazsın diyorsun. Ben Win7 açıkken takıpta kuracağım falan demedim zaten. Ama şimdi anladım. Yani kısaca kurulmaz deseniz anlardım ben zaten Neden bu kadar uzatıpta yazıp, kafa karıştırıyorsunuz anlamadım Neyse yardımlarınız için teşekkürler.

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İZMİR

sevenda yönetten disk yönetimini kullanarak xp bölümünü formatlarsan seven açılışta mavi ekran veriyor ve sen xp kurmak için c bölümünü yani xpnin kurulu olduğu yeri seçersen mbr sadece xp için yazılıyor seven için değil eğer supergrub.iso kullanırsan mbryi silip tekrar oluşturman gerekir...

Benzer Başlıklar

1. 2 işletim sisteminden birini kaldırdım ama...
    IIaxII tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 19.12.2008, 10:03
  2. pc format atma
    efsane_28 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 21.11.2008, 18:31
  3. sorun ram yada işletim sisteminden kaynaklanabilirmi
    ad_18 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 16.11.2007, 21:37
  4. Pc hangi işletim sisteminden açılsın