PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 4 1234 SonSon
16 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan NLITE programı hakkında birkaç şey...

arkadaşlar nlite programı ile sp3 lü bi XP PRO cd yaptm. şimdilik gözüme çarpan iki şey var. birincisi CD ile boot ettikten sonra kurtarma konsolu ekranının gelmemesi ikincisi masaüstünü özelleştirde internet explorer kısayolunun olmaması. tekrardan bir cd oluşturacam ve bu iki dediğim sorunu düzeltme imkanım var mı ?
    Trityum Elementi:2 notron içeren, atom ağırlığı 3 olan hidrojen izotopudur. Gezegenimizde sadece 11 kg kadar bulunuyor. Hidrojen bombası yapımında kullanılır. Kırılgan trityum çekirdekleri kütleyi sürekli enerjiye dönüştürür, kendi enerjisini tazeler ve parlak ışık yayar.
    ZARARLARI: Oksijenle birleşip su olur ve vücuda girerek hücrelere yerleşir. Üreme hücrelerinde kalıtıma ait bilgileri taşıyan kromozomlara yerleşir ve bozar...

arkadaşlar yok mu yardım edebilecek?
    Trityum Elementi:2 notron içeren, atom ağırlığı 3 olan hidrojen izotopudur. Gezegenimizde sadece 11 kg kadar bulunuyor. Hidrojen bombası yapımında kullanılır. Kırılgan trityum çekirdekleri kütleyi sürekli enerjiye dönüştürür, kendi enerjisini tazeler ve parlak ışık yayar.
    ZARARLARI: Oksijenle birleşip su olur ve vücuda girerek hücrelere yerleşir. Üreme hücrelerinde kalıtıma ait bilgileri taşıyan kromozomlara yerleşir ve bozar...

kurtarma konsolu r ye basınca gelir denedinmi

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2007

Kurtarma konsolunun gelmemesinin sebebi Bilgisayar Tipi kısmındaki seçim , şimdi hatırlamıyorum ama ordaki ayarlardan birini seçtiğinde sana açıklama olarak kurtarma konsolu gelmiyor diyor.Sanırsam Otomatikden katılımsıza getirince oluyor.

Fakat onarma ekranlı istersen tam otomatik olmuyor sözleşmeyi kurulumda kabul etmen gerekiyor sadece bunu kabul ediyorsun gersi otomatik.

http://img214.imageshack.us/img214/8...arlar27ou5.jpg

Alıntı Orijinalini Gönderen: clickonline Mesajı Görüntüle
    Kurtarma konsolunun gelmemesinin sebebi Bilgisayar Tipi kısmındaki seçim , şimdi hatırlamıyorum ama ordaki ayarlardan birini seçtiğinde sana açıklama olarak kurtarma konsolu gelmiyor diyor.Sanırsam Otomatikden katılımsıza getirince oluyor.

Fakat onarma ekranlı istersen tam otomatik olmuyor sözleşmeyi kurulumda kabul etmen gerekiyor sadece bunu kabul ediyorsun gersi otomatik.

http://img214.imageshack.us/img214/8...arlar27ou5.jpg

Kurtarma Konsolu olsun da otomatik olmasın tek. format atacam atamıyorum direk eskinin üstüne kurmaya kalkıyor. o da benim içime sinmiyor. takıntı işte katılımsız yaparsam kurtarma konsolu gelir mi?

Benzer Başlıklar

1. Bilgisayarım Hakkında Birkaç Soru
    Ogulcan1 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 16.05.2009, 14:04
  2. Cs 1.5 awp ve birkaç komut hakkında değerlendirme
    sercan1903 tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 07.12.2007, 19:02
  3. MX440 Hakkında Birkaç Sorum var?
    seyfulislam tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1