PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Varsayılan Format atarken format cdsi eksik çıktı yardım

Arkadaşlar format atmaya başladım disk bölümlenmeye geldi C yi sildim tekrar yükledim enter dedim ilk yüklemeyi geçip ikinci yüklemeye geldiğinde bir takım dosyaları kopyalayamadı ilkinde f3 diyip çıktım bu sefer bilgisayar açılmadı bende tekrar başladım ve hepsine yoksay dedim (arialbi.ttf , arialli.ttf , apps_sp.chm... bunlardan bir kaçı) şimdi format bitti ve bilgisayar açıldı sizce bi sorun çıkarmı ne yapmalıyım

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2007

Bunlar font ve yardım dosyaları.

clickonline'ında dediği gibi yazı tipi ve yardım dosyaları hiçbir sorun çıkmaz. istersen eksik yazı tiplerini yaz gönderirim sana...
    Trityum Elementi:2 notron içeren, atom ağırlığı 3 olan hidrojen izotopudur. Gezegenimizde sadece 11 kg kadar bulunuyor. Hidrojen bombası yapımında kullanılır. Kırılgan trityum çekirdekleri kütleyi sürekli enerjiye dönüştürür, kendi enerjisini tazeler ve parlak ışık yayar.
    ZARARLARI: Oksijenle birleşip su olur ve vücuda girerek hücrelere yerleşir. Üreme hücrelerinde kalıtıma ait bilgileri taşıyan kromozomlara yerleşir ve bozar...

internetten hangi dosyalar yoksa format cd sine eklemen ve kendiliğinden açılır(boottable) cd halinde kayıt yapman gerek. (nero)ama bu okadar zorki samanlıkta iğne aramak gibi hangi veriyi hangi dosyaya koyacağını bilmen gerek bilemiyorsan yeni format cd si alman gerek...

Benzer Başlıklar

1. Format Cdsi Hazırlama Yardım
    saqopa_16 tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 28.02.2011, 20:41
  2. Format atarken pc i kapanıyor.... Yardım PLs...!
    AseSiNo tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 10.08.2010, 18:31
  3. FORMAT atarken eksik dosya
    Derek_vV tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 17
    Son Mesaj: 15.07.2009, 14:25
  4. format atarken sorun çıkıyo lütfen yardım
    blackmage tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 26.04.2009, 11:20
  5. Format atarken elektirik kesildi yardım