PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
11 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar

Başlık: Kurulum Yardım...

İlk önce Deamon tools programını indirip kuruyorsun bilgisayarına

1.Alttaki resimdeki gibi bir ikon çıkacak saatin hemen yanındaki simgelerde.

2.ikonun üzerine sağ tıkla ve Sanal CD\DVD yazan yere gel

3.Daha sonra aygıt yöneticisi üzerine gel ve 1 sürücü üzerine tıkla (istersen daha 2 ve 3'ü de seçebilirsin o zaman daha fazla imaj CD'si oluşur.)

4. Başlat--->Bilgisayarım'a basınca 1 tane imaj CD'sinin oluştuğunu göreceksin (örnekteki gibi BD DVDROM oluşmuş).

5. Yine aynı işlemi yaparak sanal CD/DVD aygıtı üzerine gel

6. Resimdeki gibi oluşan imaj CD'sinin isminin üzerine gel (Bende G Olmuş örneğin) ve kalıbı yerleştire bas.

7. Bir pencere çıkacak orada oyunun iso dosyasını flash diskteki yerinde bul ve üzerine tıkla.

8. Ve en son olarak tekrar Başlat--->Bilgisayarıma tıkla orada oyunun CD ikonunu göreceksin. Ona çift tıkla sanki CD/DVD Rom'una CD'yi takmış gibi bilgisayarına yükle.

ya bişi sorcam iso dosyasını bulamadım da oyunu önce bilgisayara kurup sonra EA Games den mi bulmam gerekiyor..?

dostum iso dosyasini sen hazirlayacaksin.Bunu poweriso programiyla yapabilirsin.Internetten programi indir kur.Oyun cd sini tak bilgisayara.Bilgisayarimdan baktiğinda oyun cdsinin simgesini görürsün zaten .Sağ tikla.Açilan menüden poweriso secenekleri görülür.Poweriso-kalip dosyasi olustur-Gelen pencereden hedef dosya bölümünden .iso dosyasini sec.Tamam de.Bu kadar.Artık iso dosyan hazir.Diğerlerini arkadaslar anlatmişlar.Kolay gelsin.

UltraİSO ile denedm ancak oyunun büyüklüğü fazla geldiği için çevirmedi şimdi Poweriso ile de denicem umarım olr ..

Arkadaşlar online biri warsa lütfen yardımcı olsn...

Benzer Başlıklar

1. klmcodec400 kurulum yardım
    mainboard tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 17.08.2008, 13:21
  2. ubuntu kurulum yardım
    yakup44 tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 10.08.2008, 21:29
  3. PES 8 kurulum Yardım
    engayland tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 4