PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Lütfen yardım D disk kayboldu

Selamlar arkadaslar bugun pc'e Windows 7 kurdum fakat bilgilerimin oldugu 50 gblik bölüm C diski ya da D (formatlarda ismi değişebiliyor) kayboldu napmam lazım ve bunun kullanımı cidden zor gibi yardımcı olursanız sewnirim...

win7 nasıl kurulur bilmiyorum ama kurarken dyi silmişsin sanırım anladığım kadarı ile.tekrar format atman lazım ve format atarken 2 yada 3e ayırabilirsin hdni..direk 7yimi kurdun yoksa 2. olarakmı_?

Alıntı Orijinalini Gönderen: kontrolyok Mesajı Görüntüle
    win7 nasıl kurulur bilmiyorum ama kurarken dyi silmişsin sanırım anladığım kadarı ile.tekrar format atman lazım ve format atarken 2 yada 3e ayırabilirsin hdni..direk 7yimi kurdun yoksa 2. olarakmı_?
    Şimdi şöyle anlatayım bilgisayarım/yönet/disk yönetimine gelince görünüyor buraya yazdıktan sonra baktım orada görünüyor ama bilgisayarım içine koyamıyorum :S

bilgisayarın herhangi bir ağa bağlımı_?
    yani birden fazla makina için hap ile ...adssl modem dışında
    ve sürücü harf ve yolunu değiştir hani bi ihtimal belki bi işe yarar win 7 bu nede olsa sistemini bilmediğim için

İlgi ve alakanız için çok tşk sürücü ve harf yolunu değiştirip adını B koyunca geldi cok sağolun herhangi bi ağa da bağlı değil herhalde yeni bi sistem oldugu için böle kücük sorunlar cikabiliyor aslinda ilkten yapacaktım sürücü harf yolunu ama bilmedigim bişi olur diye yapmadım sağolun bu yöntem işe yaradı cok sağolun

Benzer Başlıklar

1. Yanıt: 10
    Son Mesaj: 11.06.2009, 12:27
  2. Masaüstüm Kayboldu! Hiçbişey Göremiyorum.. Lütfen Yardım :((
    chaylak_33 tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 15
    Son Mesaj: 06.01.2009, 14:58
  3. lütfen yardım edin çok önemli dosyalarım kayboldu ..
    leosayer tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 13.11.2008, 09:46
  4. Masaüstüm kayboldu!!!(acele yardım lütfen)
    imha_timi tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 01.06.2008, 20:15
  5. dosyam kayboldu...acil yardım lütfen
    rebel_ tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 13.01.2008, 07:31