PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Lanet olası virüsler ???

Kardeşim bilgisayarı kullanırken msnden bi virüs girdi ,bende şu aralar bilgisayarımı yeniliycektim bugün anakartımı işlemcimi vs. biçok parçayı değiştirdim bilgisayarda herşeyim duruyo yeni sistem ve anakart değişmesine rağmen ama bu virüs yüzünden çoğu programı kullanamıyorum format attım ama bütün dosyalar duruyo yerinde tabikide virüsde ve bilgisayarcının yüklediği security tool programıda kapanmıyo sürekli lisans itiyo ama kapatamıyorum bitürlü ,bilgisayarımdaki hiçbi veri önemli değil bişekilde format atmam lazım yardımcı olun ??harddiski biçimlendirmeyi denedim oda olmadı.
    {A,B,C,Ç,D,E,F,G,Ğ,H,I,İ,J,K,L,M,N,O,Ö,P,R,S,Ş,T,U ,Ü,V,Y,Z}

Göründüğünüz gibi alfabemiz de "w,q,x" yok!

Ana Kart Foxconn P9657AA-8EKRS2H
    İşlemci DualCore Intel Pentium E2220, 2400 MHz (12 x 200)
    Ram 3gb ddr2 Kingston
    Ekran kartı Pcı-e ATI Radeon X700 (RV410)
    İşletim Sistemi Windows 7 Ultimate & Ubuntu 9.10

Bilgisayarın yavaşladıysa Advanced sytem care i çalıştır
    İndir

dostum safe mod da acıp sistemi geri yükle yada combofix ile tara oda olmadı safe modda pc cinin kurdugu pro yu falan kaldır dosya yoneticisinden uygun olmayan dosyaları kaldır valla bi bunu diyebilirim okadar...

Alıntı Orijinalini Gönderen: umut77 Mesajı Görüntüle
    dostum safe mod da acıp sistemi geri yükle yada combofix ile tara oda olmadı safe modda pc cinin kurdugu pro yu falan kaldır dosya yoneticisinden uygun olmayan dosyaları kaldır valla bi bunu diyebilirim okadar...
    dotum bu güvenli modda nasıl açabilirm pc yi? ve sistem geri yüklemeyi açıklar mısın?

pc acılırken f2 idi sanırım ona bas bas bas windows xp acılıyor derken olmican direk bios menüsünde bas bas bas bi ekran gelecek orada windows güvenli modda calıstıra bas ve başlat/programlar/donatlar/sistem aracları/sistemi geri yüklemeye bas ve geri yükleme gününü secip evet de.. sora kendii yüklicek gün yoksa virüs silmişdir büyük ihtimal olur ama oda olmadı combo fix le tarat.

direk cd yi takıp bicimlendirsene diski arkadasım

Benzer Başlıklar

1. lanet olası msn 1603 hatası
    muratalper1987 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 21.09.2009, 17:03
  2. Ram lerle ilgili olası hata - öneri lütfen-
    SevenHill tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 08.04.2009, 11:36
  3. Sisteme Xp Kuramıyorum.Lanet Olası Mavi Ekrandan Çıkıyor.
    devilcerkez tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 02.03.2005, 16:54
  4. Dizüstü bilgisayarı dizimizde kullanmanın olası zararları
    1mmortaL tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 13
    Son Mesaj: 12.12.2004, 00:07