+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar
Başlık: sistem geri yükleme yardım
-
23.11.2009 14:46 #1
- Katılım Tarihi
- 2009
sistem geri yükleme yardım
sistem geri yüklemede bazı dosyaların gitmemesi için dosyaları nereye kaydetmeliyim?
-
23.11.2009 14:56 #2
C dışında istediğin yerel disk e atabilirsin dosyalarını
BİLGİSAYARIN HAYATINDIR
-
23.11.2009 14:58 #3
-
25.11.2009 12:41 #4
- Katılım Tarihi
- 2009
- Yer
- Bursa
sistem geri yükleme-otomatik yedek-
merhabalar.ilk defa bir forum sitesine üye oluyorum.normalde hep soruların cevaplarını forum sitelerine üye olmadan araştırıp bulurdum. fakat suan başıma gelen durum biraz farklı. Pc'ye virüs girdi. harici hardiskteki her dosyanın aynısından birer tane gizli dosya yarattı.daha sonra ben o gizli dosyaları sildim. fakat orjinallerine girince içindekiler gitti.sildiğim gizli dosyaları tekrar geri aldım çöp kutusundan bu sefer yükle yükleme iptal diye bir pencere cıktı klasörü tıkladıgımda.bu klasörlerin hepsini ben oluşturdum.içinde sistem dosyaları falan yok.160gb harici harddisk bu. 8 yıldan beri topladıgım fotoğraflarım da vardı içinde bir çoğu gitti.... vs....
özetle sistem geri yükleme yapınca harici harddisteki bilgilerinde geldiğini okudum forumlarda. fakat ben yükleme noktası seçemiyorum.yani kendim daha önceden elle bir yedek almadım.fakat pc her ayın belli günlerinde otomatik olarak yedek alıyormuş.1.-2 hafta önceye nasıl döndürebilirim pc'yi? yani pc'nin aldıgı bu otomatik yedeklere nasıl ulaşabilirim ve sistemi tekrar geri yükleyebilirim ? sırf su sebepten dolayı windows kullanmayacağım artık. laptop'da pardus vardı. artık masaüstüne de pardus kurucam. biraz zorluk yaşıcam alışmakta fakat virüslerlen artık ugraaaşmıcam. fakat önce o fotoğraflarımı geri almam gerekiyor. birçok program araştırdım.denedim beceremedim.recovery'leride denedim fakat yine bir çok fotoğrafım hasarlı yada bozuk. onları geri almak istiyorum.daha sonra windows'la vedalaşıcağım. Umarım bu sorunuma cevap bulabilirim. Önerilerinizi bekliyorum. Lütfen yardımcı olun.....
Benzer Başlıklar
-
beyler sistem geri yükleme yardım
TsLLee tarafından Windows XP forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 09.09.2009, 03:44 -
Sistem geri yükleme yardım
joee tarafından Windows Vista forumundaYanıt: 8Son Mesaj: 29.05.2009, 17:51 -
sistem geri yükleme hata var ltf yardım
J3uMeRaNg tarafından Donanım forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 12.11.2008, 21:01 -
(yardım)Sistem kaydı geri yükleme...
teodons tarafından Yazılım forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 07.01.2006, 23:48

Alıntıyla Yanıtla

Xp'ye format atmaKda zorLanıyorum acıL...
Bugün, 19:15 / Yazılım