PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 4 1234 SonSon
20 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Windows Live Messenger All in One

-----------------------------------------------------------------------------------

MD5 : 3A57E10B7BAA87F30FD639BD9DBA0819
    şifre : blaki

Sadece Windows Live Messenger 8.5 Arındırılmış sürüm kurmak isteyenler bu linkden devam etsin

http://www.pcnet.com.tr/forum/yazili...stuffplug.html

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2004

bir misilleme var ama hadi hayirlisi , arayüzü güzel yapmissin , lakin herzaman oldugu gibi originali cok cok önce cikti:
    http://www.pcnet.com.tr/forum/1402155-post5.html

herseyi ilk önce düsünüp piyasaya vermek nasil bir duygu biliyormusun , su mesaji yazmanin ve haftalar önce originali cikmis bu ve benzeri yazilimlara fikir babaligi yapmis bir yazilimin linkini verirken duydugum haz bunu acikliyor , bu iste bir böcege basmak gibi birsey ezikligini ispata calisan zavallilarin taklitci cigliklaridir bunlar. herseyi cok önceden düsünmüs olup bunu linklerle ispatlamamin zevkini hicbirseye degisemem, hele hele su arindirmayi Türkiyeye ögretmis olmanin gururu da apayri
    En son Velociraptor tarafından düzenlenmiştir: 07.12.2009 04:21

ya kardeşim lütfen diyorum artık , güzel kelimesi yetmedi arkasından kendine gene bi pay çıkardın , neyin orjinali arkadaşım lisanslı program mı bu. ve ayrıca senin gösterdiğin şeyi ben ilk defa görüyorum ve benimki ile hiçbir benzer yanı yok. lakin yapmak istediğin şey her zaman olduğunu gibi milletin yaptığı işlerden kendine bir pay çıkarmak. benim açtığım konulara artık lütfen cevap yazma. gene tartışmayı hiç çekemem. daha cevap yazma

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2004

yalan söylemiyorumki , arayüzünü de begendim , sadece ispatli delilli türkiyeye eski msn i kullanmayi ögrettik diyorum isteyene linkide asagida :
    16 Eyl 2009, 01:40
    http://www.sordum.com/forum/viewtopi...BCr%C3%BCm+msn
    simdi bu pay cikarmamidir , gerceklermidir , haa provoke kelimelerim olabilir orasi ayri , elbetteki bende buradan ve baska yerlerden (genellikle yabanci forum ve siteler) bircok sey ögreniyorum , admlarda bana kalkip bak biz aylar önce verdik diyebilir , o nedenledirki her cevirimin altina ceviri diye yazarim

Not: hem bu arada basligi da güncel tutuyoruz fenami

durmadan mesajını editleyip sonra onun altına da yeni cevaplar yazma, imzama bak ben çalışmalarımın büyük çoğunu eskiden beri autoplay ile yapıyorum senle zaten uzaktan yakından alakası yok. autoplay ile yapılmış kaç tane msn programı var googla bi baksan daha iyi olur iyi olur.2 tane buton koyup ayarlarında run komutunu vermekle bişey olunmuyor 2 yaşındaki çocuk yapar o verdiğin linkteki şeyi neyin fikrinden bahsediyorsun. daha konuşturma beni
    anlamıyormusun türkçe yazıyorum, yazma diyorum. tamam sen en iyisin sen kralsın.

Benzer Başlıklar

1. Windows live messenger
    Cubuklusevdalisi tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 26.09.2009, 14:58
  2. windows live messenger 8.0
    joeycloud tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 27.08.2006, 21:37
  3. Windows Live Messenger Plus
    Bjk55 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2