PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Wink Lütfen Acil Yardım Pc Boot Cd Hakkında

BEyler Şimdi Ben Bilgisayarımı güncelleştirdim ve ürün orjinal bildiriminide kurdu tabi şimdi pc acılıyor ama ürün Bildirimi Geliyor Sonra Kitleniyor pc simdi Ne Yapmalayıım Boot Cd Ise Onerdıgınız NE Var yAda Sıstem Gerı Yuklemeyı Boot Olarka Bılıyormusunuz acill yardım.

Yardım BEyler Pc Acılmıyor Gibi Bişey Yani.

oncelikle sorunlarinizi yazmadan once bilgisayariniz ile ilgili gerekli bilgileri vermeniz gerekir. bu sorunu cozebilmek icin once hyangi isletim sistemini kullandiginizi bilmemiz gerekiyor.

tanerakgun88
    Misafir

öncelikle bilgisayar açıldığında görev yöneticisinde wgatray gibi bişey olcak onu sonlandır sürekli kendini yenilicektir bu yüzden windows>sistem32 klasöründe wgatray wga.dll gibi wga dosyalarını silmen gerek bu da çalıştığı için silinmicektir. Şöyle yapıcaksın bu klasörü aç aynı zamanda görev yöneticisini de aç wga işlemi sonlandır yaptığın anda işlemi yeniden başlatmadan o wga dosyalarını sil. daha sonra bunu yapamıorsan bile başlat>çalıştır>regedit yaz orda ctrl + f yaparak wga yaz ve ara bulduğun wgatray wga.dll filan yazanları sil ama dikkat et yanlış bişey silme daha sonra resetle bilgisayarı düzelecektir ayrıca otomatik güncellemeleri kapat kolay gelsin...

Benzer Başlıklar

1. ram hakkında yardım bekliyorum lütfen çok acil!!
    xxmatekxx tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 16
    Son Mesaj: 23.10.2008, 21:43
  2. ram hakkında acil yardım edin lütfen
    aristo1530 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 26
    Son Mesaj: 12.03.2008, 00:30