PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
10 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan gizli klasörleri göster aktif ama yinede göstermiyo

arkadaşlar bu kılasik gizli dosyaları göster sorununu halledebiliyorum ama bu başka kılasör seçeneklerinden gizli dosya ve kılasörleri göster diyoruz orada sorun yok ama D hard diski içinde 17 gb veri var ancak sadece 3 gb ı görünüyor . Adres satırından göremediğimiz dosyaların ismini yazınca o dosyanın içini gösteriyo ama geri geldiğimizde klasör ortada yok.Birde bu D hard diski içindeki dosyaların exe uzantılı kopyaları program files içinde oluşmuş. Umarım anlatabildim bilinen bir virüsmüdür çözümü konusunda bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim teşekkürler

sırasıyla araçlar /klasör seçenekleri/görünüm/gelişmiş ayarlar kategorisi altında bulunan bilinen dosya türleri için uzantıları gizle seçeneğini aktiften çıkartırsanız sorununuz çözülecktir

ABTBİLİŞİM in dediğini yaptım olmuyo yani bilinen dosya türleri için uzantıları gizle seçeneğini aktiften çıkarttım ama fark eden bişe olmadı. ancak adres satırına bu göremediğim kılasörlerin ismini yazınca buluyo. Yanlız bundan da emin değilim birkaç kılasörü buldum yanlız diğerlerinin ismini belki doğru yazamamış olabilirim. bazı isimleri yazdığımda da yazdığım isimle alakasız dosyalar bulabiliyo

ABTBİLİŞİM in dediğini yaptım olmuyo bilinen dosya türleri için uzantıları gizle seçeneğini aktiften çıkartım. Ancak bu göremediğim kılasörlerin isimlerini adres satırına yazınca buluyo yanlız bazen benim yazdığım isimle alakalı olmayan şeyler buldu.bu virüs klasörleri exe uzantılı yapmıştı şimdide hepten gizledi gizli klasörleri aktifleştir seçeneğinde sorun yok yani aktifleşmiş gibi duruyo ancak bahsettiğim kılasörler ortada yok

Minixp'yi inttternetten indirin boot cd olarak gelecektir zaten cd'ye yazıp cd'den boot edin dosyalarınızı zip-file ile görüntüleyebilirsiniz.

Kolay gelsin.
    Karanliktan korkan bir çocugu kolaylikla affedebilirsiniz. Hayattaki gercek trajedi aydinliktan korkan yetiskinlerdir.

Benzer Başlıklar

1. gizli dosyaları göster seçeneği aktif olmuyor
    crazydead tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 28
    Son Mesaj: 11.01.2011, 15:55
  2. gizli klasörleri bulmak
    psefit tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 02.12.2008, 19:39
  3. Araçalar>Klasör seçenekleri>Gizli klasörleri göster olmuyor...
    teknolocix_77 tarafından Windows'u Kişiselleştirme forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 29.11.2008, 19:05
  4. Gizli Klasörleri Göster'e ne olmuş?
    huysuzcocukk tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 05.06.2008, 11:02
  5. Yanıt: 1
    Son Mesaj: 24.05.2008, 21:11