+ Başlığa Yanıt Yaz
10 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
30.12.2009 09:08 #1
- Katılım Tarihi
- 2009
gizli klasörleri göster aktif ama yinede göstermiyo
arkadaşlar bu kılasik gizli dosyaları göster sorununu halledebiliyorum ama bu başka kılasör seçeneklerinden gizli dosya ve kılasörleri göster diyoruz orada sorun yok ama D hard diski içinde 17 gb veri var ancak sadece 3 gb ı görünüyor . Adres satırından göremediğimiz dosyaların ismini yazınca o dosyanın içini gösteriyo ama geri geldiğimizde klasör ortada yok.Birde bu D hard diski içindeki dosyaların exe uzantılı kopyaları program files içinde oluşmuş. Umarım anlatabildim bilinen bir virüsmüdür çözümü konusunda bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim teşekkürler
-
30.12.2009 09:30 #2
- Katılım Tarihi
- 2009
sırasıyla araçlar /klasör seçenekleri/görünüm/gelişmiş ayarlar kategorisi altında bulunan bilinen dosya türleri için uzantıları gizle seçeneğini aktiften çıkartırsanız sorununuz çözülecktir
-
30.12.2009 11:18 #3
- Katılım Tarihi
- 2009
ABTBİLİŞİM in dediğini yaptım olmuyo yani bilinen dosya türleri için uzantıları gizle seçeneğini aktiften çıkarttım ama fark eden bişe olmadı. ancak adres satırına bu göremediğim kılasörlerin ismini yazınca buluyo. Yanlız bundan da emin değilim birkaç kılasörü buldum yanlız diğerlerinin ismini belki doğru yazamamış olabilirim. bazı isimleri yazdığımda da yazdığım isimle alakasız dosyalar bulabiliyo
-
30.12.2009 11:31 #4
- Katılım Tarihi
- 2009
ABTBİLİŞİM in dediğini yaptım olmuyo bilinen dosya türleri için uzantıları gizle seçeneğini aktiften çıkartım. Ancak bu göremediğim kılasörlerin isimlerini adres satırına yazınca buluyo yanlız bazen benim yazdığım isimle alakalı olmayan şeyler buldu.bu virüs klasörleri exe uzantılı yapmıştı şimdide hepten gizledi gizli klasörleri aktifleştir seçeneğinde sorun yok yani aktifleşmiş gibi duruyo ancak bahsettiğim kılasörler ortada yok
-
30.12.2009 12:26 #5
Minixp'yi inttternetten indirin boot cd olarak gelecektir zaten cd'ye yazıp cd'den boot edin dosyalarınızı zip-file ile görüntüleyebilirsiniz.
Kolay gelsin.Karanliktan korkan bir çocugu kolaylikla affedebilirsiniz. Hayattaki gercek trajedi aydinliktan korkan yetiskinlerdir.
Benzer Başlıklar
-
gizli dosyaları göster seçeneği aktif olmuyor
crazydead tarafından Yazılım forumundaYanıt: 28Son Mesaj: 11.01.2011, 15:55 -
gizli klasörleri bulmak
psefit tarafından Yazılım forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 02.12.2008, 19:39 -
Araçalar>Klasör seçenekleri>Gizli klasörleri göster olmuyor...
teknolocix_77 tarafından Windows'u Kişiselleştirme forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 29.11.2008, 19:05 -
Gizli Klasörleri Göster'e ne olmuş?
huysuzcocukk tarafından Yazılım forumundaYanıt: 11Son Mesaj: 05.06.2008, 11:02 -
araçlar klasör seçeneklerindeki görünümdeki gizli klasörleri göster seçeneği sorunu
foto tarafından Windows XP forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 24.05.2008, 21:11

Alıntıyla Yanıtla

programlama ile uğraşan için bu sistem...
Bugün, 18:53 / Ürün İnceleme ve Tavsiye