PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Görev Yöneticisi ve Kayıt Defteri açılmıyor

Arkadaşlar bu konuyla ilgili araştırmayı yaptım. Yanlız benim sorunum biraz farklı ve garip. Evet aldığım hata mesajı "Görev yöneticisi yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı" şeklinde ama internette dolaşan bütün yolları denedim çözüm bulamadım, Nod32 ile bilgisayarı tarattım bir kaç virüs buldu ama çözüm olmadı, gene açılmıyor. En son bilgisayara format attım, baktım düzeldi. Üstünden 1 saat geçmedi ki tekrar ctrl+alt+delete yaptığımda aynı sorun ile karşılaştım. Yine tarattım olmadı. Ne yapabilirim? Bu virüsten format atmama ramen kurtulamadım yardım bekliyorum, teşekkürler.
    Lütfen özel mesajla yardım istemeyin.

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    _____İstanbul____

flash diskinde ve taşınabilir bir hdd ne bulaşmış olabilir onlarıda tarat
    1.AVİRA
    2.virüs belaları için
    3.Sanal sürücü
    4.termal macun
    5.Bilinmeyen aygıt için
    6.DRWEB CURE IT
    7.sistem raporlama
    sistem
    Intel Core 2 Quad Q6600 2400 MHz-Asus P5G41T-M LX-xigmatek red scorpion cpu fan soğutucu-MSI 6950 TWİNFROZR2 2GB 256 BİT GDDR5-Xigmatek 700 W psu-kingston ddr3 1333Mhz 8 gb ram-120+320 gb+1 Tb hdd-win7 ULTİMATE 64 bit

bu arada nod32 değilde norton 360 kullanmanı tavsiye ederim her defasında virüsle uğraşmak can sıkabilir

nod32 proğramının 40 yıll free kullanımlı serisi değildir umarım..eğer öyle ise hiç şüphen olmasın görev yönetimi ve kayıt defterini devre dışı bırakan bizzat nod32'nin ta kendisidir.koruma sağlandığını sanıyoruz halbuki blokajı yapan odur.full sürüm olmadığı için demosuyla yürütemezsin..bilgisayarını her açışta kayıt ve yönetimi devre dışı bırakacaktır..bunu yaşayarak bizzat gördüm.nod32 kaldırdıktan sonra combofix proğramı ve ardından sophos antirookit (SARGUI adlı dosyaya çift tıkla)proğramı ile sistemini komple taratıp çıkan sonuçları clean komutu ile sil..avira,norton artık ne kurarsın o sana kalmış..

Hayır Nod32 bilgisayarımla birlikte hediye gelen 11/2011 'e kadar lisans anahtarımı kullanıyorum, ondan yana sıkıntı yok.

Sorunu şu şekilde çözdüm, sistem geri yükleme yaptım. Formattan hemen sonrasına. En gerekli driverlar sonrasında Nod32'yi kurdum. Zannediyorum ki şuan o virüs bilgisayarda olsada aktif olmasına Nod32 izin vermiyor. Bu şekilde sorundan kurtuldum şuan kayıt defterimde görev yöneticimde çalışıyor. Kesin çözüm değil ama gittiği yere kadar..
    Lütfen özel mesajla yardım istemeyin.

Benzer Başlıklar

1. görev yöneticisi ve kayıt defteri
    zeyrek tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 07.01.2010, 22:30
  2. Kayıt defteri ve Görev yöneticisi Devre dışı!!
    nastiest tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 05.10.2009, 20:17
  3. Kayıt Defteri ve Görev Yöneticisi Calısmıyor.
    FBurhan tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 22
    Son Mesaj: 14.03.2009, 16:24
  4. Görev Yöneticisi ve Kayıt Defteri AçılmıyoR..!! Lütfen YardıM.!!
    mertcetinkaya tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 25.10.2008, 14:58