PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Angry Lütfen biri sorunu bulsun :((

Dün windows vistadan windows7 ye geçtim ( Geçmez olaydım )
    herşey ilk başta güsel gidiyordu driverlarımı kurdum zaten dvd si pc yi aldığıda verilmişti. pc yi yeniden başlatıldı yine herşey tıkırındaydı taki o sese kadar !!!!
    (Masaüstünde klavye tuşlarına bastığınız zaman tın tın tın dıye bir ses gelir) sürekli tın tın tın sesi gelmeye başladı sanki birileri benden habersiz tuşlara basıyor cok sınır bozucu bı durum. tekrar formatladım düzeldi 5 dakika sonra yine o ses ? ses kartımda filan problem yokherşey güncel herşey yolunda muzık oyun v.s oynuyabılıyorum klavyemdede bı problem yok ! acaba wın7 nın bılmedıgım bı ozllegınımı açtım bu ses cıkıyor lutfen yardım edın 2 günden beri kafayı yemiş durumdayım şimdiden tşkr ediyorum...

pc im markası asus x51r şüphelendiğim bi driver var acaba ondan olabılırmı?
    power 4 gear extreme isimli bi driver var kısayol tuşlarıyla pc nın pılını tasarruf moduna v.s ye alıyor.Bi forumda okumuştum xp kurulduktan sonra o tuş calısmamış.Ve ben ılk format attığım zamanda o tuş çalısmıyordu 2-3 kere bastıktan sonra o ses gelmeye başladı.2 format atışımda en son o driveri yükledim yeniden başlatıldıktan sonra yine o ses gelmeye başladı ben bundan şüpheleniyorum ama nası yapıcam?

Power 4 Gear yazılımını kaldırın, ses keiliyormu kontrol edin.

Sorunun neden kaynaklanıyor bilmiyorum ama o sesi kesebilirsin sanırım. Denetim Masası--->Ses tıladıktan sonra açılan pencerede ses efekti sekmesine tıkla orada varsayılan bipleme olan yere tıkla ve onu yok olarak değiştir ve uygula de. Bunu yapınca ses kesilebilir.

Yalnız senin anlattığın ses, benim düşündüğüm ses mi onu bilmek için önce sına'ya tıkla

Alıntı Orijinalini Gönderen: turuncu_yesil Mesajı Görüntüle
    Power 4 Gear yazılımını kaldırın, ses keiliyormu kontrol edin.
    Program kaldırılmıyor pil ile ilgili sanırım.

Unhappy

Alıntı Orijinalini Gönderen: Lost_Gamer Mesajı Görüntüle
    Sorunun neden kaynaklanıyor bilmiyorum ama o sesi kesebilirsin sanırım. Denetim Masası--->Ses tıladıktan sonra açılan pencerede ses efekti sekmesine tıkla orada varsayılan bipleme olan yere tıkla ve onu yok olarak değiştir ve uygula de. Bunu yapınca ses kesilebilir.

Yalnız senin anlattığın ses, benim düşündüğüm ses mi onu bilmek için önce sına'ya tıkla

evet o ses !!!!!! ben zaten sistem seslerini komple kapatım! ama bu şekılde üstüne örteriz =/ ne sebeple ötüyor olabilir teşekkür ederim

Benzer Başlıklar

1. laptop ta usb girişi sorunu lütfen anlayan biri yardım etsin
    abalci1966 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 08.04.2010, 17:53
  2. Artık lütfen biri bu sorunu çözsün :s ..
    yuma tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 10.12.2009, 18:16
  3. Playstation 1 lens sorunu lütfen biri yardım etsin
    kuresel tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 25.05.2009, 20:50
  4. vindovs vista bilgisiyar bilen beni bulsun
    acemiarkeolog tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 05.01.2008, 14:19
  5. şifreleme yardım lütfen.. çözecek biri olmalı bu sorunu