+ Başlığa Yanıt Yaz
18 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar
Başlık: Etik Hacker olmak isteyenler!!
-
09.02.2010 19:58 #6Uzaklaştırıldı
- Katılım Tarihi
- 2007
Önce Siyah olunur sonra beyaz , ama ben beyazken siyah olanı görmedim.Zaten beyazda siyah gibidir intikam alabilir.Bu konu sabahı bulur : )
-
09.02.2010 20:27 #7
Öncelikle senin bildiğin gibi sistemlere sızanlara hacker denmiyor hacker en üst seviye demek ve bu insanlar iyiler programcılara yardım eder ve program geliştirme de yardım ederler kısaca üstattır hacker.Ama hacker adı altından pis işler yapanlara cracker veya bunu gibi isimler verilir ama kesinlikle hacker denmez.Ethical Hacking iyi ama programlamayla ilgisi olmayan insan için o kadar da işe yaramaycaktır neyi nasıl yapacağını tam olarak anlayamaz yine zaten hack işin içine girdiği zaman anında devreye visual basic 6.0 devreye girer en azından bu dili bilen öğrenirse iyi olur zamanı boşa geçirmemiş olur sadece ekrana bakıp ne diyor bu adam demek yerine anlayarak öğrenmek isteyenlere tavsiyem
-
09.02.2010 21:01 #8Uzaklaştırıldı
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- İZMİR
sadece şifreleri kırıp dalga geçmek değil çok uzun eğitimi var bir kaç web sitesi bunun testini sunuyordu... orada şifreleri kırıp crackerlara karşı nasıl önlem alacağını öğreniyorsun... kolay sıkılan tiplere göre değil...
-
09.02.2010 22:31 #9mbksMisafir
Bütün ayrıntılı bilgi pcnet kitaplığı serisi 4 de var.Zaten arkadaşın anlatmak istediği ve verdiği link te kitaplık serimizden alınmış.Düzenli olarak dergileri takip etmeyen bi insan için yararlı tabiki anlatıkların.
-
10.02.2010 03:26 #10
Türkce okuma yazmamiz daha da önemlisi anlama kabiliyetimiz zayif sanirsam , egitim sart , biraz daha edebi eserler okursan , okudugunu dogru sekilde anlama kabiliyetin gelisir , yoksa kafandan uydurduklarini okudun sanirsin , cok fazla tv seyretme insani aptallastirir.
Bir ilave daha , programci isen (yada özentisi) ,nickinden cikardim , 6 yil profesyonel porgramci olarak calisanlarin USA mahkemelerinde sahitligi kabul edilmiyormus (yani adam yerine saymiyorlarmis) , biraz daha dogaya acil cicek topla böcek yakala
aciklamaya gecersek : üstten normal vede saglikli bir insanin cikaracagi sonuc: Hackerlarin sisteme sizma bilgisinin oldugu ve bu yüzden hangi tarafta olduklarinin degisken olabilecegi icin tehlikli olduklaridir , ama sisteme sizma bilgisi olanlara hacker dendigi ile ilgili en kücük bir benzetme , yada cikarim yapmak olasi degildirEn son Velociraptor tarafından düzenlenmiştir: 10.02.2010 03:37
Benzer Başlıklar
-
İstanbul'da Etik Hacker'lık eğitimi veren yer bilen var mı?
Byantivirus tarafından Windows İpuçları forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 01.08.2006, 16:10 -
neden hacker olmak isterler:AnLAmaM
sagoladimbeyinleri tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 58Son Mesaj: 23.07.2005, 19:19 -
adminler ve olmak isteyenler icin... ilginc...
BLaXx tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 18.04.2004, 19:09 -
Kablonet Abonesi Olmak isteyenler Dikkat
siirlerefendisi tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 10Son Mesaj: 22.01.2004, 15:38

Alıntıyla Yanıtla

Arkadaşlar Lfen zamanım kısıtlı yorum...
Bugün, 18:31 / Donanım