PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
18 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar
    Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2007

Önce Siyah olunur sonra beyaz , ama ben beyazken siyah olanı görmedim.Zaten beyazda siyah gibidir intikam alabilir.Bu konu sabahı bulur : )

Öncelikle senin bildiğin gibi sistemlere sızanlara hacker denmiyor hacker en üst seviye demek ve bu insanlar iyiler programcılara yardım eder ve program geliştirme de yardım ederler kısaca üstattır hacker.Ama hacker adı altından pis işler yapanlara cracker veya bunu gibi isimler verilir ama kesinlikle hacker denmez.Ethical Hacking iyi ama programlamayla ilgisi olmayan insan için o kadar da işe yaramaycaktır neyi nasıl yapacağını tam olarak anlayamaz yine zaten hack işin içine girdiği zaman anında devreye visual basic 6.0 devreye girer en azından bu dili bilen öğrenirse iyi olur zamanı boşa geçirmemiş olur sadece ekrana bakıp ne diyor bu adam demek yerine anlayarak öğrenmek isteyenlere tavsiyem

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İZMİR

sadece şifreleri kırıp dalga geçmek değil çok uzun eğitimi var bir kaç web sitesi bunun testini sunuyordu... orada şifreleri kırıp crackerlara karşı nasıl önlem alacağını öğreniyorsun... kolay sıkılan tiplere göre değil...

mbks
    Misafir

Bütün ayrıntılı bilgi pcnet kitaplığı serisi 4 de var.Zaten arkadaşın anlatmak istediği ve verdiği link te kitaplık serimizden alınmış.Düzenli olarak dergileri takip etmeyen bi insan için yararlı tabiki anlatıkların.

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2004

Alıntı Orijinalini Gönderen: AriSoft Mesajı Görüntüle
    Öncelikle senin bildiğin gibi sistemlere sızanlara hacker denmiyor
    Türkce okuma yazmamiz daha da önemlisi anlama kabiliyetimiz zayif sanirsam , egitim sart , biraz daha edebi eserler okursan , okudugunu dogru sekilde anlama kabiliyetin gelisir , yoksa kafandan uydurduklarini okudun sanirsin , cok fazla tv seyretme insani aptallastirir.
    Bir ilave daha , programci isen (yada özentisi) ,nickinden cikardim , 6 yil profesyonel porgramci olarak calisanlarin USA mahkemelerinde sahitligi kabul edilmiyormus (yani adam yerine saymiyorlarmis) , biraz daha dogaya acil cicek topla böcek yakala

Alıntı Orijinalini Gönderen: Velociraptor Mesajı Görüntüle
    sisteme sizabilme bilgisi olan biri herzaman tehlikedir (siyahi beyazi olmaz)
    aciklamaya gecersek : üstten normal vede saglikli bir insanin cikaracagi sonuc: Hackerlarin sisteme sizma bilgisinin oldugu ve bu yüzden hangi tarafta olduklarinin degisken olabilecegi icin tehlikli olduklaridir , ama sisteme sizma bilgisi olanlara hacker dendigi ile ilgili en kücük bir benzetme , yada cikarim yapmak olasi degildir
    En son Velociraptor tarafından düzenlenmiştir: 10.02.2010 03:37

Benzer Başlıklar

1. İstanbul'da Etik Hacker'lık eğitimi veren yer bilen var mı?
    Byantivirus tarafından Windows İpuçları forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 01.08.2006, 16:10
  2. neden hacker olmak isterler:AnLAmaM
    sagoladimbeyinleri tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 58
    Son Mesaj: 23.07.2005, 19:19
  3. adminler ve olmak isteyenler icin... ilginc...
    BLaXx tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 18.04.2004, 19:09
  4. Kablonet Abonesi Olmak isteyenler Dikkat
    siirlerefendisi tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 22.01.2004, 15:38