PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
18 sonuçtan 11 - 15 arası sonuçlar

dur ben su konuya bir aciklik getireyim. arkadasimiz hacker olma vaadi ile size guzel bir pdf belgesi satmayi planliyor sanirim. gordugum kadari ile clickbank yontemini kullanmislar gene kitabi al cebimi zenginlestir yontemi.

arkadaslar ne bu kitabi alin nede baska bisey.90 tl paraniza yazik. ya bunlar ingilizce ebooklari alip turkcelestirip kakaliyormu ne.

hacker olmak istiyorsaniz size yol gostereyim amerika bunun ozel okulu var CEH cyber ethnic hacker bu kursa girmeden once yemin ediyorsunuz. size kursta butun hacker yontemlerini ogretiyorlar. kursu basari ile bitirdiginizde ceh belgenizi aliyorsunuz.

sacma sapan kitaplara para verip paranizi bossa harcamayin, o kitabin size verdigini turk hacker sitelerinde de bulabilirsiniz

benden size uyari demedi deme ibrahim ben nedesem bos bunlarin birkaci gene bunu alir varmisin bahse

Bencede verilmez 90 milyon
    Zorunluğu varlığın dışındaki varlıklar mümkün varlıklardır. Mümkün varlıklar, varlığını zorunlu varlığa borçludur. Zorunlu varlık, varlığını hiçbir şeye borçlu değildir. Onun gözle görülmemesi, yokluğunu veya zayıflığını göstermez. Nasıl yazın sıcağında çıplak gözle güneşe bakamayız. Bu, güneşin zayıflığından değil, gözümüzün zayıflığındandır. (Farabi'nin varlık felsefesi)

Bu ne ya....
    Konuyu açan vatandaş kendini cok uyanık sanıyor...
    Bildiğin yanıldığına yetmez senin. Ne yapmaya çalışıyorsun...

Yok hacker soyle olur, yok boyle olur. Arkadaşım unutma Senin bildiğin Hackerler suanda coluk cocuk ve baskasinin yaptigi zararli programlarla artislik yapan kişilerdir. Yani buna düpedüz Başkasının şeyiyle gerdeğe girmek denir.

Onu dedem bile yapar. İyi bir Hacker'i senin gibi adamlar tanir nasil olsa. Ama Çok iyi bir Hacker'i kimse tanımaz. Zaten gelip bana ben Hacker'im diyen adamin hiç bişey bildiği yok demektir. Kendini bişey zanneden artislerden başka bişey değildir...

Ayrıca Eğitim alınarak Hacker olunmaz. Sence Mantıklı mı? Bu Teroriste, Teroristlik eğitimi vermek gibi bişey olur. Hacker olacak adam kendi kendini eğitmesi gerekir.

Bu konuda soylenecek cok seey var da... Neyse.

Kolay gelsin.
    Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene , hiç kimse yardım etmez.
    www.driver4pc.com
    Driver Download Arşivi

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2004

Alıntı Orijinalini Gönderen: AriSoft Mesajı Görüntüle
    Öncelikle senin bildiğin gibi sistemlere sızanlara hacker denmiyor
    beni kastettigini sanmistim

Benzer Başlıklar

1. İstanbul'da Etik Hacker'lık eğitimi veren yer bilen var mı?
    Byantivirus tarafından Windows İpuçları forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 01.08.2006, 16:10
  2. neden hacker olmak isterler:AnLAmaM
    sagoladimbeyinleri tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 58
    Son Mesaj: 23.07.2005, 19:19
  3. adminler ve olmak isteyenler icin... ilginc...
    BLaXx tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 18.04.2004, 19:09
  4. Kablonet Abonesi Olmak isteyenler Dikkat
    siirlerefendisi tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 22.01.2004, 15:38