PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 4 / 4 İlkİlk 1234
18 sonuçtan 16 - 18 arası sonuçlar

fazla söze gerek yok arkadaşlar iyi anlatmış aramızda çok bilgili arkadaşlar var onların bilgilerinden faydalanmak isterim saygılar.

mbks
    Misafir

Önemli değil kardeşim her zaman biz burdayız her türlü probleme diliniz döndüğünce yardımcı olmaya çalışırız sonuçta burası bi aile ortamı

Alıntı Orijinalini Gönderen: casama Mesajı Görüntüle
    dur ben su konuya bir aciklik getireyim. arkadasimiz hacker olma vaadi ile size guzel bir pdf belgesi satmayi planliyor sanirim. gordugum kadari ile clickbank yontemini kullanmislar gene kitabi al cebimi zenginlestir yontemi.

arkadaslar ne bu kitabi alin nede baska bisey.90 tl paraniza yazik. ya bunlar ingilizce ebooklari alip turkcelestirip kakaliyormu ne.

hacker olmak istiyorsaniz size yol gostereyim amerika bunun ozel okulu var CEH cyber ethnic hacker bu kursa girmeden once yemin ediyorsunuz. size kursta butun hacker yontemlerini ogretiyorlar. kursu basari ile bitirdiginizde ceh belgenizi aliyorsunuz.

sacma sapan kitaplara para verip paranizi bossa harcamayin, o kitabin size verdigini turk hacker sitelerinde de bulabilirsiniz

benden size uyari demedi deme ibrahim ben nedesem bos bunlarin birkaci gene bunu alir varmisin bahse
    Öncelikle etik hacker eğitim seti pdf değildir. Videolardan oluşur, instant download değildir ev adresinize göderilir. Çünkü boyutu çok büyüktür. 3 cd den oluşur.

Etik Hacker olmak için gösterdiğiniz yol elle tutulur bir yol değildir. Kötü olduğu için değil. İnsanların bu eğitim için amerikaya gitmesi ihtimali çok olası olmadığı için. Ben de size şimdi rusyadaki ünlü hackerların özel ders verdiğini söyleyip onlara gidin mi diyeyim.

Bu eğitim setini 4-5 ay önce aldım düşündüğünüz gibi olamdığını bildiğim için dayanamayıp yazayım dedim.

Benzer Başlıklar

1. İstanbul'da Etik Hacker'lık eğitimi veren yer bilen var mı?
    Byantivirus tarafından Windows İpuçları forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 01.08.2006, 16:10
  2. neden hacker olmak isterler:AnLAmaM
    sagoladimbeyinleri tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 58
    Son Mesaj: 23.07.2005, 19:19
  3. adminler ve olmak isteyenler icin... ilginc...
    BLaXx tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 18.04.2004, 19:09
  4. Kablonet Abonesi Olmak isteyenler Dikkat
    siirlerefendisi tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 22.01.2004, 15:38