PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 4 1234 SonSon
17 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: office yrdım

Exclamation office yrdım

öncelikle merhblr
    ben bilgiyr formt attım ve güncelleştirip sp3 yükledim fakat microsoft office 2003 veya 2007 yükleyemiyorum
    <the expected version of the product was not found on your system>
    diye uyrı lıyorum
    yardım ederseniz sevinirim
    windowsxp home edition

Sizin kurmaya çalıştığınız şeyler Office 2003 ya da Office 2007 değil onların service packleri, yanlış indirmisiniz, mesela Office 2003 diye Office 2003'ün servis paketini indirmişsiniz, onu kurmaya çalışıyorsunuz.

Sizin Office 2003 ya da Office 2007 kurulum paketi bulmanız gerekiyor, servis paketlerini değil.

sp3 çoğu sistemce desteklenmıyor oyuzden benım tavsıtyem sp2 kullanman sorunun duzelıcektır

Alıntı Orijinalini Gönderen: polat558 Mesajı Görüntüle
    sp3 çoğu sistemce desteklenmıyor oyuzden benım tavsıtyem sp2 kullanman sorunun duzelıcektır
    Yanlış yönlendirmeyin bu sorunun Windows'un SP2 ya da SP3 olması ile bir ilgisi yok. Ayrıca SP2 de çalışan her şey SP3 ile ziyadesi ile çalışır, sizin sorunu başka şeylerde arayın.

Alıntı Orijinalini Gönderen: turuncu_yesil Mesajı Görüntüle
    Yanlış yönlendirmeyin bu sorunun Windows'un SP2 ya da SP3 olması ile bir ilgisi yok. Ayrıca SP2 de çalışan her şey SP3 ile ziyadesi ile çalışır, sizin sorunu başka şeylerde arayın.
    arkadasım basıma gelmese tm dıcem sp2 bılgısayardakı donanımlarda uyumlu bı sekılde calısıo ama sp3 yazılımda sorun cıkarabılıo eğer sonradan yuklnemısse sp3 lu cogu cd korsan olarak cıkarılıyor bunlarda entegre edılerek pıyasa suruluyor olay bundan ıbaret

Benzer Başlıklar

1. Lütfen yrdım edin adobe photoshop
    oquzhan23 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 26.01.2010, 13:59
  2. Mp3 koplayayınca içeriği bozuluyor yrdım pls
    magrofon tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 07.11.2009, 09:06
  3. Oyunlar açılmıyor ltfen yrdım
    bela14 tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 4