PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
14 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan asus u teknik servise Gönderirsem?

Arkadaşlar lütfen bileniniz varsa cevap yazsın .asus marka Laptop ı teknik servise gondereceğim , 2 ay olmadı alalı ilk günden beri hardiskinden ses geliyor beni rahatsız edıyor bundan dolayı verecegım bışey olur mu bılmıyorum? , vermekte haklımıyım onuda bılmıyorum? , ayrıyetten şu anda LİSANSLI norton antivırus kullanıyorum , teknık servıs hardıskı yenılerse , ben tekrardan bu lısanslı cd den antıvırus programımı yukleyebılırmıyım ? yoksa yanar mı antıvırus programım?..

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2004

sesi norton yapiyor olmasin , sistem bosta kaldigi zaman dosyalari tariyordur , oda ses yapabilir

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İZMİR

servis yenilerse bile lisanlı olduğundan tekrar yüklersin... hdd ışını takip et o ses varken yanıyormu?

Sesi norton mu yapıyor anlamadım ama norton haftada bir kez sistem boştayken tarama yapıyor fakat hdd den sürekli tıkırtı sesi geliyor ve ışıkta sürekli yanıp sonuyor arada bıraz uzun bır şekılde yanıp duruyor , bu tıkırtıda oyle yuksek bır şekılde cıkmıyor ama kullak tırmalıyor yanı dıger kullandıgım laptoplarda boyle bı ses yoktu , NOrton antıvırus teknık servis hdd yı yenılerse başka pc tanımlaması yapıp yuklememe durumu olmaz mı bıde 1senelık almıştım gerı kalan sureden nasıl devam edecek kı ?

norton u yüklersin sorun olmaz hdd sesi bende 8 aydır var hiç bişey olmadı ses te norton yapıyor bilgisayar açık oluğu zamanlarda soft tarama yaparlar herzaman gerçek zamanlı koruma bunun adı

Benzer Başlıklar

1. Asus laptopumu servise götürdüm yok bişi dediler:((
    eroma tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 01.10.2009, 17:57
  2. servise pack 3 geçiş yapmak istiyorum
    edizr tarafından Windows'u Kişiselleştirme forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 17.09.2008, 11:44
  3. servise pack 2
    irsadulmuriddin tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1