PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 4 1234 SonSon
18 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Question Lanet olası Mavi ekran reset hatası !

Slm herkeze benim konu buraya mı acılır bilmiyorum ama bi yazıyim ,
    ben toplama bir bilgisayar kullanıyorum , ilk 3 ay mükemmel performansta çalıştı sonra maviekran hataları resetler başladı ,
    özellikleri yazıyım belki daha rahat olur çözüm
    , IntelR Core Tm 2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz 949MHz ,2,00 RAM,Ekrankartım NVDIA GeForce 8800 Gt Palit
    , şimdi mesela oyunoynarken 20 dakikada 1 hata raporu veriyo tabi o 20 dakikada 2 kez mavi ekran reset yapmamışsa !
    illaki oyunda olmuyo zaten normaldede belli periyotlarda bazen sık bazen az yapıyo maviekranı her iş yarım kalıyor haliyle ,
    bana harddisc olabileceği söylendi yenisini aldım ama aynen devam , açılışta Intel Cpu Error hatası alıyorum F1 le başlatıyorum ,
    yani durum çok sinir bozucu ,
    Bios ayarları güncellemeyi istiyorum ana kartın cd sinde ilgili bi program var kurdum ama tam
    olarak bilmeden denemek istemedim ,ve bu sorun öyle bi sorun ki ,herşeyden olabiliyomuş Ram ,İşlemci ,Hard disc, Powersub,Bios ayarları ,zaten deniye deniye hepsinin yenisini alırsam yeni bişey toplamış olucam heralde
    yardımları önerileri bekliyorum ,ve sölemeyi unutmadan bir ara çok seri Elektrik gitti geldi bilmiyorum o neyi bozar yada bozmuşmudur ? herkeze saygılar.

ccleaner kullanın, ısı değerleriniz kontrol edip bizimle paylaşın,bios ayarlarınızı default yapın,kasanızın içinde gevşek veya iğreti duran parça var mı kontrol edin ve mavi ekran hata kodunu söyleyin

Alıntı Orijinalini Gönderen: mnyk46 Mesajı Görüntüle
    ccleaner kullanın, ısı değerleriniz kontrol edip bizimle paylaşın,bios ayarlarınızı default yapın,kasanızın içinde gevşek veya iğreti duran parça var mı kontrol edin ve mavi ekran hata kodunu söyleyin

Isı değerleri normal gözüküyo Ekran kartı boşta 53 oyunda 61 gibi Bios default denemiştim sorunu çözmedi, sorun devam ediyor, ekrana gelen mavi ekran 2,3 saniye içinde resetle kayboluyor nasıl yollayabilirim buraya bilmiyorum ?

mbks
    Misafir

Kardeşim bilgisyarına speedfan yükle.Bu program bilgisyaromla aynı simgeye sahip initdebug adında bir program çıkartır yüklendiğinde.İnitdebugı aç.SOnra işlerini yap.Bilgisyarın mavi ekran hatası verip kendini resetledikten sonra initdebug a girip hata koduna bak.Böylece sana yardımcı olmuş oluruz.

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İZMİR

F8 ile gelişmiş menüye gir (Bilgisayar açılırken F8 tuşuna basınca çıkan menü eğer Bios açılırsa ctrl tuşuna bas...) orada hatada yeniden başlatı iptal et diye seçenek olacak... (Vista ve Se7en için XP için nasıl olurdu hatırlamıyorum...)

Benzer Başlıklar

1. Mavi Ekran Hatası..ardından reset
    eray94 tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 12
    Son Mesaj: 09.01.2010, 01:03
  2. Lanet olası virüsler ???
    wor_an tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 28.10.2009, 20:59
  3. lanet olası msn 1603 hatası
    muratalper1987 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 21.09.2009, 18:03
  4. Mavi ekran hatası bilgisayar reset atıyor
    serdaltr tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 13.03.2009, 14:15
  5. Sisteme Xp Kuramıyorum.Lanet Olası Mavi Ekrandan Çıkıyor.
    devilcerkez tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 02.03.2005, 17:54