PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 9 12345 ... SonSon
45 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Talking RAPİDSHARE ın Düzeldi mi yada İyiliği Üstünde bugün :D

Arkadaşlar son 2-3 aydır RapidShare dan hafta ancak 1 - 2 dosya indirebilirken şimdi biri bittikten hemen sonra dosya indirme yapabiliyorum free kullanıcı olarak Rapid eskisi gibi düzeldimi yoksa bugüne özel birşey mi galiba iyiliği üstünde Bence indireceğiniz ne varsa indirin bu günlerde Rapid bu sonuçta ne yaptığı hiç belli olmuyor...sömürün sömüre bildiğiniz kadar
    Sizde nasıl Rapid sorun çıkarıyor mu?
    İnşaalah böyle devam eder..Bence Hotfile Rapid i sollamaya başladığı için Rapid korktu ve free kullanıcılara daha iyi davranmaya başladı..

Bende geçen rast geldim bir deneyeyim dedim bir baktım iniyor..İnşaallah böyle devam eder.
    Zorunluğu varlığın dışındaki varlıklar mümkün varlıklardır. Mümkün varlıklar, varlığını zorunlu varlığa borçludur. Zorunlu varlık, varlığını hiçbir şeye borçlu değildir. Onun gözle görülmemesi, yokluğunu veya zayıflığını göstermez. Nasıl yazın sıcağında çıplak gözle güneşe bakamayız. Bu, güneşin zayıflığından değil, gözümüzün zayıflığındandır. (Farabi'nin varlık felsefesi)

Bende artık kullanmak istemiyorum ama ne zaman bir gerekli dosya indireceğim herkes önceden rapide upload yapmış mecburen elimiz mahkum kalıyor..
    Zorunluğu varlığın dışındaki varlıklar mümkün varlıklardır. Mümkün varlıklar, varlığını zorunlu varlığa borçludur. Zorunlu varlık, varlığını hiçbir şeye borçlu değildir. Onun gözle görülmemesi, yokluğunu veya zayıflığını göstermez. Nasıl yazın sıcağında çıplak gözle güneşe bakamayız. Bu, güneşin zayıflığından değil, gözümüzün zayıflığındandır. (Farabi'nin varlık felsefesi)

Alıntı Orijinalini Gönderen: BySauron Mesajı Görüntüle
    Bende artık kullanmak istemiyorum ama ne zaman bir gerekli dosya indireceğim herkes önceden rapide upload yapmış mecburen elimiz mahkum kalıyor..
    Evet doğru söylüyosun rapidin iyi olduğu zamanlarda herkes rapide dosya attığından mecburen ordan dosya indirmek zorunda kalabiliyoruz.
    Ama artık çoğu paylaşım rapid yanında Hotfile da veriliyor.Keşke rapidde Hotfile gibi olsa ...

Rapidsharenin kullanıcısı azalıyor gibime geliyor yoğunluk olmadımı mecburen indirmeye izin veriyor.

Benzer Başlıklar

1. Yanıt: 14
    Son Mesaj: 09.09.2009, 01:20
  2. rapıdshare yardım
    aluzil tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 08.01.2009, 09:37
  3. CRC error // sorun düzeldi...
    CesJames tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 27.03.2005, 23:14
  4. Yurtdışı internet çıkışı düzeldi