PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Question Sistem Geri Yükleme Noktası oluşmuyor ?

Xp Sp2...

Sistem geri yükleme noktası oluşturuyorum, oluşuyor kapatıyorum. Sonrasında geri yükleme yapmak için açtığımda hiçbirşey çıkmıyor, sanki yapmamışım gibi, sistem geri yükleme noktası yok...

Bunun sebebi nedir ? Nasıl düzeltirim ?

Bunun dışında yine Windows'tan vaktimi almadan tek tuşla yedekleme yapıp geri yükleme yapabileceğim bir program önerebilirmisiniz ? Teşekkürler...
    "Give me a place to stand.." said Archimedes.. "And i will move the earth...." Dipnot: Probleminiz varsa bana değil, clickonline'a danışın..

System volume information dosyalarına trojan ya da virüs bulaşmış olabilir.Hangi antivirüs ya da firewall kullanıyorsunuz bilemiyorum.Bende de benzeri sorun vardı.Windows XP Sp2 benim de.Söylediğim dosyada trojan tespit ettim sildirdim Kaspersky2010 geçici süre kullanımlı yükleyip güvenli modda taratmıştım.Geri yüklemenin çok da faydası olduğunu sanmıyorum.Zaten pcye zararlı yazılım(trojan,virüs vs) girdiğinde direk kendini geri yüklemeye bulaştırmaya çalışır ilk etapta.Siz kaspersky 2010 geçici kullanımlı sürümü indiriniz bence.http://www.kaspersky.com.tr/yuklemeler.html bu sayfadan.Güvenli modda modemi çekip bütün dosyaları taratınız.Norton Ghost var sanırım söylediğiniz gibi yedek alabileceğiniz.Bence bilgilerinizi düzenli olarak Cd ye kopyalayıp yedekleme yaparsanız bu sorundan da kurtulursunuz.

bizim arkadşın pc sinde de aynı sorun var.Windows başlıyor normal şekilde tam hoşgeldiniz yazısı çıkacak ken ekran kararıyor hiç bir şey çıkmıyor sonra...sanki bilgisayar kapanmış gibi monitörün ışığı yanıp sönüyor.Sistem geri yükleme gerekli diyor yaptım olmadı.Format attım yine sorun çözülmedi acaba sorun donanımsal mı???

tobey90
    Misafir

Arkadaşım çalıştıra gpedit.msc yaz Sonra Bilgisayar Yapılandırması/Yöetim Şablanları/Sistem/Sistem Geri yüklemeye gel. Yandaki Sistem Geri Yükleme'yi kapat ve yapılandırmayı kapat'ın yapılandırılmadı veya devre dışı olması lazım. Etkinse üstüne tıklayıp devre dışı bırak.aç
    En son tobey90 tarafından düzenlenmiştir: 20.03.2010 13:22

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2007

Combofix ile tarama yap düzelir.

Benzer Başlıklar

1. sistem geri yükleme'yi sistem özelliklerinden yok etme
    microsonic tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 03.11.2009, 11:31
  2. geri yükleme noktası oluşturma
    mixeg tarafından Windows Vista forumunda
    Yanıt: 15
    Son Mesaj: 09.07.2009, 14:06
  3. sistem geri yükleme noktası nasıl oluşturulur?
    shark tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 27.02.2007, 21:30
  4. Sistem Geri Yükleme Noktası
    Salu3 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 17.02.2007, 21:52
  5. sistem geri yükleme ile geri getirilen programın kaldırlması
    hackolpaxp tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 15.11.2005, 12:24