PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Exclamation PCde saniyelik takılma..!

arkadaşlar iyi günler

maruzatum şu beinm pc'm saniyelik takılmalar yaşıyor tabi bu uzun süreler sürmüyor belki 1 saniye belki ondan da az, örneğin mouse bi yöne doğru sürüklerken takılı kalıyor açılınca birden farklı bi yere geçmiş oluyor arkada müzik çalıyorsa oda şarkının neresinde duruyorsa dızzzzt diye ses yapıyor yazı yazıyorsam bi an takılıyor açılıyor ama dediğim gibi bunlar 1 saniye yada daha kısa sürede oluyor fakat sık oluyor 1kd da 2-3 kere oluyordur kimi zaman hiç olmuyor kimi zaman çok sık oluyor...

bunun sebebi nedir arkadaşlar virüs falan yok herhalde çünkü pc'm hızlı donma kasma takılma yaşamazdı normalde bu yeni çıktı 3-4 günlük bişey
    En son aYYaS tarafından düzenlenmiştir: 01.11.2010 13:57

Ses kartını kaldır güncel sürücüsünü kur ve chipsetide güncelle.

Katılım Tarihi
    2010
    Yer
    Muğla/Fethiye

Aynısı bende de vardı,ses kartıyla falan alakası yok arkaplanda senin haberin olmadan çalışan programlardan biridir yada trojan/spyware falandır:

1) Virüs taraması yap
    2) Görev yöneticisinde işlemler sekmesinden istenmeyen programları kapat

Virüs falan demek istemedim ama heralde diyosun bence emin ol, olmadı yedekle ve FORMAT xD

Katılım Tarihi
    2010
    Yer
    TÜRKİYE_İstanbul

güvenli mod ile biraz pc de takıl ondada aynı şey oluyorsa donanım ile alakalıdır olmuyorsa virüs vardır iyi günler

arkadaşlar benim de böyle bi sorunum var hiç bilgisayardan anlamadığım için ne program yüklerim nede donanım..düne kadar bişey yoktu ..durup dururken mouse da saniyelik takılmalar oluyor.. şimdi de kendi kendine tıklıyor.. görev yöneticisinden istenmeyen programları kapat demişle ama istenmeyen programları bulmakta zorlanıyorum ..yardım eder misiniz

Benzer Başlıklar

1. Yanıt: 8
    Son Mesaj: 09.05.2009, 17:08
  2. Bir Kaç Saniyelik Takılma Sorunu
    sarpbaba tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 15.11.2008, 15:11
  3. 3, 4 saniyelik takılma sorunu!
    mauseler tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 20.06.2008, 18:03
  4. Siemens'den 1 Gbit/saniyelik kablosuz bağlantı 09.12.2004