PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2011
    Yer
    Anadolu'dan...

Thumbs up Youtube Videolarını Mp3 Formatına Çevirin! (Resimli Anlatım)

Youtube videolarını bilgisayarınıza mp3 formatında kaydetmek istemez misiniz? Üstelik tamamen ücretsiz ve yasal bir şekilde! Bu yazımda Free YouTube to MP3 Converter programı ile Youtube'dan aldığımız videoyu mp3 formatında bilgisayara indirmeyi anlatacağım.

-

1) Öncelikle programı indirin:

Programı İndirmek İçin Tıklayın

2) Şimdi indirmek istediğiniz videoyu açın ve linkini kopyalayın. Ben ''Jennifer Lopez - On The Floor'' şarkısını mp3 formatına çevireceğim.

3) Şimdi programı açın, ve kopyaladığınız linki programa yapıştırın. (Programı açtıktan sonra CTRL+V yaparakta linki yapıştırabilirsiniz.)

4) Video şu an dönüştürülmeye hazır. ''Tags'' butonuna tıklayarak video adı, albüm adı, çıkış tarihi gibi özellikleri düzenleyebilirsiniz.

5) Şimdi ise şarkıyı hangi kalitede indireceğinizi seçin. Yüksek kalitede ses istiyorsanız High Quality (HQ) seçeneğini tıklayın. (High Quality yüksek kalite demektir.) Ardından ''Download'' butonuna tıklayın ve indirmeye başlayın. Gerisini programa bırakın.

6) Artık video bilgisayarınıza mp3 formatında indi. Şimdi telefonunuza veya müzik çalarınıza şarkıyı atabilirsiniz.

Not: Dilerseniz videoyu mp3 dışında aşağıdaki formatlardan istediğinize dönüştürebilirsiniz:

*MP3
    *MP4
    *AAC
    *WAV
    *WMA
    *OGG
    *FLAC
    *APE

Diğer Resimli Anlatımlarım: RealDownloader ile İnternet'ten Video İndirmek (Resimli Anlatım)

Eğer sadece mp3 formatına dönüştürmek istiyorsanız buna gerek yok

http://www.youtube-mp3.org/tr

B
    u siteden direk olarak bilgisayaranıza download yapabilirsiniz ücretsiz program kurulumsuz.

Ayrıca teşekkürler faydalı konu.

Katılım Tarihi
    2011
    Yer
    Anadolu'dan...

Ben Youtube videolarını bu program ile mp3 formatına dönüştürüyorum. Youtube videolarını dönüştürmek için onlarca site var, bir ara ClipConverter'ı kullanırdım, ama bu program daha pratik ve kaliteli geliyor bana. Ayrıca sadece mp3 formatına dönüştürmüyor.

Alıntı Orijinalini Gönderen: Number_One Mesajı Görüntüle
    Ben Youtube videolarını bu program ile mp3 formatına dönüştürüyorum. Youtube videolarını dönüştürmek için onlarca site var, bir ara ClipConverter'ı kullanırdım, ama bu program daha pratik ve kaliteli geliyor bana. Ayrıca sadece mp3 formatına dönüştürmüyor.
    Dostum zaten ben sadece mp3 formatına dönüştürme açısından söyledim. program ıvır zıvır bence hiç gerek yok. Ben bu siteden saniyeler içeresinde indiriyorum mp3 ünü. Pratiklik konusunda çok daha iyi bence Ama kapsam olarak program tabiki daha iyi.

Bu programa hiç gerek yok format factory indir orda istediğin şekilde cevriliyor...

Benzer Başlıklar

1. istediğiniz dosyayı iso formatına çevirin
    seuss tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 04.03.2010, 23:54
  2. Bütün dosyalarınızı PDF formatına çevirin
    simdiindir tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 22.12.2008, 20:52
  3. youtube videolarını açamıyorum
    romeo_008 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 12.05.2008, 22:51
  4. Müzik CD'lerinizi MP3'e Çevirin (Video Anlatım)
    redbox tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 19.02.2008, 03:57
  5. YouTube videolarını indirin
    keremtamkoc tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 22.07.2007, 15:36