PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Angry Profesyonel pc'ciler acil yardım edin

Wireless şifremi wireless listesinden özellikler diyip karakterleri görüntüleyerek öğrenebiliyorlar.Bunu nasıl engellerim bilgisi olan varsa lütfen cevap yazsın..

Katılım Tarihi
    2010
    Yer
    Neptune Township, New Jersey

Alıntı Orijinalini Gönderen: Ebubekir007 Mesajı Görüntüle
    Wireless şifremi wireless listesinden özellikler diyip karakterleri görüntüleyerek öğrenebiliyorlar.Bunu nasıl engellerim bilgisi olan varsa lütfen cevap yazsın..
    modem arayüze girebilen görebilir... modemin web sitesine şifreli giriş ayarla kimseye söyleme...
    WINDOWS KULLANANLARA YARDIM ETMEM...
    INTEL KULLANANLARA YARDIM ETMEM...

Katılım Tarihi
    2011
    Yer
    İSTANBUL/Üsküdar/Güzeltepe

senin wirelessine ortak biri bağlandığı zman sen şifreyi kendin yazıp o kişiye göstermesen bile dediğin gibi wireless listesinden özellikler diyince karakterleri göster dediği zaman oraya karakterleri kaydetmiş olduğundan şifren görünüyor.

hayır ya demek istediği arkadaşın yanılmıyorsam şahsına ait bilgisayarından başka biri gelip kablosuz ağları yönetten özelliklerine girio ve şifresi kayıtlı olan bağlandığı ağın şifresini ondan habersiz alıyorlar karekterlerin görünmesinden şikayetçiiiii vardır çözümüde uğraşamıcam şimdi

yani kardeşim ne yaparsın wireles şifreni hiç kimsenin bilmeyeği bi kod yaparsın sonrada kablosuz ağı otamatik bağlan işaretlemezsin bilgisayarında kaydetmez. yada wireless broadcast ismini gizlersin tabi wireless adını değiştirdikten sonra bi kaçtanede kablosuz ağ yönette kendin ağ eklersin sonra sen wireless aratmada çıkan diğer ağa ismini yazarak girersin kaydetmezsin buda başka bi yolu.

Benzer Başlıklar

1. Acil Yardım Edin!
    LethyLochner tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 22.09.2011, 07:45
  2. Chs nedir yardım edin çok acil
    enes120 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 22.12.2010, 17:24
  3. Yanıt: 3
    Son Mesaj: 07.09.2010, 14:46
  4. Crysis ciler Yardım Lütfen.