PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Varsayılan Wordpressde reklam kodu ekleme sorunu

Merhabalar. Ben size bir konuda danışacaktım. Adnet'ten adpop reklam aldım. banner kodları yerleştirdim. fakat adpop reklamı yerleştiremiyorum. googledan saatlerdir araştırdım.söylenenleri yaptım. adnetten verilen kod
    ADpop Yayın Kodu:
    <script type='text/javascript'>var PartnerId =13954;var AdContainerIds ='divAdnetKeyword';</script><script type='text/javascript' src='http://adtext.adnet.com.tr/js/getAD.js'></script>
    Yayın Kodu alanında bulunan kodu kopyalayıp sitenizde reklamların görüntülenmesini istediğiniz sayfa/sayfalara eklemeniz gerekmektedir.Sayfanızda reklamların görüntülenmesini istediğiniz metin içerikli alanı < div id= "divAdnetKeyword" >[reklamın gösterileceği içerik]< /div > şeklinde bir div ile belirtmelisiniz.

deniliyor. formlarda scriptin header.php de <head> </head> arasına yazılmasını ve reklamın görüntüleneceği sayfa yani single.php dede <?php get_header(); ?> in hemen altına

<div id="divAdnetKeyword">

<?php get_footer(); ?> bunun üst taraflarına bir yere sadece </div> yaz. denilmiş. normal wordpres temalarında bu şekilde çalışıyor. fakat habermatik teması için ne yapacağımı şaşırdım. Kodları aynen söylenen gibi eklediğimde ise bazı hata kodları çıkıyor sayfada.

Bir bilen varsa yardımcı olursa çok dua ederim... lütfen yardımmmmm.....

bu konuda yardımcı olabilirim wordpress'de div mantığı gerekçesi ile yapmış olabilir.

İlginiz için teşekkür ederim. Sorun acildi cevap bulamayıınca ben yazılımcı arkadaşıma yaptırdım...

Benzer Başlıklar

1. sitede sağa sola reklam kodu
    yarkinsakuc tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 09.08.2011, 10:05
  2. PC net ''Forumda Acılan Reklam Kodu''
    Fms_ tarafından Web Geliştirme forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 14.07.2010, 13:13
  3. Wordpress e reklam alanı ekleme?
    cerb tarafından Web Geliştirme forumunda
    Yanıt: 1