PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Exclamation bilgisayar saat ve tarih yardım!

arkadaşlar ben her gün bilgisayarımı açtığım zaman saat ve tarih kendini güncellemiyor.bu duruma ben artık alıştım,sorun bu değil.dün bilgisayarı açtığımda saat ve tarihi güncellemek için saat simgesine sağ tıklayıp "takvim ve saat ayarla seçeneği"ni seçtim,ama ayarlama ekranı açılmadı.yani açılıp hemen 1 saniyede kayboluyor.benim pc de 2 tane xp yüklü.diğer xp de normal açılıyor ama bu xp de saat ve takvim ayarlama açılmıyor.denetim masasından deneyeyim dedim,değişen birşey olmadı.yardımlarınızı bekliyorum.

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    Almanya-Bochum

Anakarttaki bios pili eskimiş büyük ihtimalle hatta bitmiş. Mesele bununla alâkalıdır. Kod adı C2032 olan bios pilinin yenisini alıp takın büyük ihtimalle birşeyciği kalmaz.
    SUNUCUSU MEŞGUL BiR FORUMUN AYLAK ÜYELERi DEĞiLiZ. BiZiM DE iŞiMiZ GÜCÜMÜZ VAR. ÇABUCAK GiRiP YARDIM EDİLECEKSE EDiP YARDIM iSTEMİŞ iSEK ABONELiKLERiMiZE BAKIP ÇIKMAK iSTiYORUZ. ÇOK ŞEY iSTiYORSUNUZ DiYORSANIZ KENDiMiZE BAŞKA FORUM DA BULURUZ. YARDIM AĞIRLIKLI BiRKAÇ ARKADAŞ ADINA RiDVANBEY

peki bu pili ben kendim takabilirmiyim ve fiyatları ne kadardır bu pillerin?aslında bir pil taktırmıştım bilgisayarcıya ama o mu bilmem.şöyle saat pilinin büyüğü gibi birşeydi.

evet odur bios pili

http://www.google.com.tr/#sclient=ps...w=1680&bih=904

resimleri like tıklayınc görürsün değiştrirmesi kolaydır

iyi forumlar.

Alıntı Orijinalini Gönderen: bailo Mesajı Görüntüle
    peki bu pili ben kendim takabilirmiyim ve fiyatları ne kadardır bu pillerin?aslında bir pil taktırmıştım bilgisayarcıya ama o mu bilmem.şöyle saat pilinin büyüğü gibi birşeydi.

Benzer Başlıklar

1. c de iki tarih arası geçen zaman saat olarak (yardım)
    alberto22 tarafından Programlama Dilleri forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 24.10.2009, 13:13
  2. Msn - Saat Ve Tarih
    hutpc tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 01.02.2009, 14:49
  3. Tarih ve saat yardım
    chrome007 tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 05.03.2008, 09:04
  4. saat ve tarih