PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: Mp3 Bölme

Varsayılan Mp3 Bölme

Arkadaşlar Mp3 dosyalarını 2-3 saniye lik bölümlere ayrılabileceğim bir program arıyorum.. örneğin sevdiğim bir şarkının içersinde geçen 2-3 kelimelik yani 2-3 saniyelik bir bölümü pcmde başka bir programda kullanmak istiyorum.. Umarım sorunumu anlatabilmişimdir ops:

Misafir

bunu windowsun ses kaydedicisi ile bile yapabilirsin sanırım

mp3leri wav formatına çevirdikten sonra başlat/programlar/donatılar/ses kaydedicisi ile istenilen bir bölüm alınabiliyor diye hatırlıyorum..
    hatırlamakta değil sanki daha önce yapmıştım

Varsayılan Cözümünüz

Çözümünüz Sound-Force Adli program bu program sayesinde istediğiniz MP3 dosyasini açabilirsiniz.Bu sayede Mp3 formatindaki dosyalarinizi kısaltabilirsini ve istediğiniz yeri dinleyebilirsiniz Sonra gene mp3 formatinda da kaydet'e bilirsiniz.

Başarilar.

Varsayılan Mp3 Bölme

Sound force yi denedim hem sevmedim hemde demo versiyonu oldugu için kayıt yapamıyorsun hiperaktifin dediği olabilir ama en son çare olarak kullanacağım onu ayrı bir program istiyorum aslında Hâla bulamadım

BsCs sana tam aradığın programı veriyorum yat kalk dua et :lol: Şaka bir yana işte aradığın program

MP3 Splitter 2.0

MP3 Splitter; MP3 dosyalarınızı büyüklüklerine veya sürelerine göre ayırmanızı sağlar. Bu program sayesinde sadece belli bir kısmını ayırdığınız MP3 dosyayı email gönderebilirsiniz. Başlangıç ve bitiş sürelerini belirlemek kaydıyla MP3 dosyasının istediğiniz kısmını ayrı bir dosya olarak kaydedebilirsiniz.

http://www.downloadtr.com/download.asp?id=301

Benzer Başlıklar

1. Videoyu bölme
    pocker_face tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 26.11.2006, 23:58
  2. HDD Bölme
    inSerenity tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 08.10.2006, 19:55
  3. müzik bölme
    emre1905 tarafından Windows İpuçları forumunda