PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: internet explorer

Varsayılan internet explorer

ie explorer ın her zaman kullandıgım bir bölümü wardı. araçlar bölümünde
    internet seçenekleri diye ordan ana sayfayı degistirip girilen sitelerin hepsini temizleyebiliyordum :twisted: ama simdi aynı yere giriyorum bilirsiniz güvenli siteler güvenli olmayan siteler gibi yerler çıkıyo..aslında temporary internet filesı ve historyi windows dizini altından temizliyorum ama web adresi yazma bölümünde jher hangi bi siteye girecem sırada görülmesini istemediğim sitelerin ismi çıkıyo örnek:yahoo girecem diyelim
    y ye basdıgım zaman yenikızlar(bu yine ii) adlı web sitesi adresi y ile baslıyan bütün siteler gözüküyo :evil: sanırım internet options a sifre koyduktan sonra oldu bunu eski haline döndürmenin bi yolu warmı (bu arada internet exp
    silmeyi denedim win çökme tehlikesi atlattı güncelledim yine aynı sey yardımcı olursanız sevirim..
    2..bide dos altında fat32 yi ntfs e cevirecek komut warmıdır ??????

Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul / Antalya

1. Masaüstündeki IE simgesine sağ tıkla, özellikleri aç. orada geçmişi sile basarsan,tüm sitelerin adresleir silinir.
    2. DOS ta yok ama windows XP ile convertçexe adında bir araç geliyor. Onu kullanarak çevirebilirsin.
    Buda microsoft un konu hakkındaki ingilizce yazısı
    http://www.microsoft.com/windowsxp/p...convertfat.asp

CONVERT C: /fs:ntfs

Komut satırına bunu yazarsan veri kaybı olmadan FAt32 yi NTFS'e çevirebilirsin.

(Buradaki C dönüştürmek istediğimiz bölümdür.)

no 2 için tesekkürler fakat 1. problem hala aynı (ie explorer) masaüstündeki simgesine tıklıyorum araçlar-->internet seceneklerindeki aynı menü çıkıyo
    (güvenlik /gizlilik/içerik..) gibi .. galiba bunlar içerik danışmanına şifre koyduktan sonra oldu registry den kaldırmaya çalıstım sifreyi ..kayboldum
    registyrde .. sanırım netscape e geçsem ii olacak

1. Problem hakkında pek yorum yapamıyacağım ama default ayarlara geri dön yoksa ve de nasıl halledeceğini bulamazsan :

http://download.com.com/3120-20-0.ht...kie&tg=dl-2001

Benzer Başlıklar

1. internet explorer 6.0
    Motorcu85 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 23.01.2008, 21:35
  2. ...internet explorer...
    illiyyin131 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 03.07.2006, 18:54
  3. internet explorer
    unsalakgul tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda