PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 4 1234 SonSon
18 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Bakın Lütfen XP Çıldırdı !

merhaba arkadaşlar. dün xp service pack 1'i yükledim. yüklemeyle birlikte birkaç sorun ortaya çıktı.

1 )normalde sistemin ram kullanımı 100-105 mb ram'lerde iken SP1'i yükledikten sonra 400-450mb'ye fırladı! her açılışta çalışan Anti Virus programım 2840K civarında bellek işgal ederken şimdi neredeyse 20000K işgal ediyor. yanılmıyorsam buna bağlı olarakta bilgisayarda program veya oyun kullanırken hdd'den sesler gelmeye başladı. CTRL + ALT + Del yapıp performansa girince şok oldum zatenn...bu bir şakamı yoksa ha birde son olarak bir şey söylemek istiyorum. sizinde bildiğiniz gibi CTRL+ALT+DEL - İşlemler bölümünde explorer ve svchost en yüksek bellek rakamları ile çalışıyorlar. bunlarda 3-4 kat birden artıp daha fazlasını yemeye başladılar. ayrıca uzun süredir CTRL+Alt+Del yapmıyordum. işlemlerdeki explorer.exe'nin XPlorer3.exe olarak değişmiş olduğunu gördüm. iyide buna ne oldu şimdi ?

2)servis paketi yükledikten sonra internetede giremedim. bağlantım kuruluyor. fakat i.explorer hiç bir sayfayı açmıyor. Bunun nedeni nedir acaba? yardımlarınızı bekliyorummm. üfff tşk. sırf bu yüzden sp1'i sildim.
    ops: ops: ops:

Arkadaşım Çok enterasan Bir sorun walla tek bir fikrim war.
    Eheh Format at benceç
    Xp Bir süre sonra 1 ay kadar iyice ağırlaşır ben o zaman bile format atıyorum. Yarım saatimi alıyor ne bir stres yaşıyorum nede sinirleniyorum.
    Citten öneririm

Varsayılan olmas kesinlikle

ya arkadaşım olmaski ama kesinlikle format atamam. bilgisayar basit bir bilgisayar değilgi 1.5 senelik emek var burda. sistem ayarları, programlar (en az 75 tane) kısacası ticari amaç güden bir bilgisayar. sadece ev içi bilgisayar olsa tamam ama bu bilgisayara olmas... cevapları beklemeye devam edelim.
    :twisted:

Varsayılan hadi arkadaşlar yardımcı olun lütfen

hadi arkadaşlar yardımcı olun lütfen . xp service pack kullanan yokmu ? bu arada pcnet ekim çıktımı ya ben burada bulamadım (Bayrampaşa'da)
    hadi arkadaşlar bi el atalım lütfen şu xp'ye
    :roll:

essoloube
    Misafir

Sorunun gerçekten ilginç çünkü ben de neredeyse 6 aydır falan Xp service Pack kullanıyorum fakat hiç bir sorun yok bilgisayarda. Belki de senin service pack'inde bir problem olabilir.

Benzer Başlıklar

1. Yanıt: 4
    Son Mesaj: 25.09.2010, 11:17
  2. lütfen bakın
    cobe38 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 08.07.2006, 17:33
  3. Bir bakın lütfen 56 k modem....
    bylal tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 28.06.2006, 16:09