PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Varsayılan *.avi uzantılı dosyanın CD'ye kayıtı hakkında.

Merhaba,

Bir sorum olacak.Cevabı benim için çok acil. Diğital cameradan hard diske aldığım *.avi uzantılı görüntüyü, bilgisayarımda seyrediyorum.CD writer ile bu görüntüyü NERO kullanarak kayıt yaptığımda görüntünün sesi çıkmıyor.Sadece sessisz olarak seyrediyorum. Herşeyi denemeye çalıştım beceremedim.Lütfen bu konuda ne yapmam gerektiğini bana bildirin.

İlginiz ve yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Selamlar sevgiler.
    İsmail Şahin 8)

Varsayılan NERO

Selamlar, Saygılar....

Soru.:Benim anladığım *.avi dosyalarını NERO ile mpeg yaptığımda ses çıkmadığına dair? di galiba.

Cevap.:1-Başka bir cd rom da denedin mi? Cd-rom kaynaklı bir problem olmasın.
    2-Başka bir NERO versiyonu kullan. Belki kullandığın NERO versiyonunda bir problem vardır.
    3-Program sitelerinde emülatör programları vardır yani *.avi uzantısını istediğin uzantıya (*.mpeg, *.mpg .v.s.) çeviren programlar var. İstersen önce *.avi uzantısını değiştir ondan sonra cd ye yazmanı öneririm. Gerçekten de ilginç bir sorun. *.avi de ses var ama *.mpeg olunca ses yok. Garip. Belki dosya da bir takım gariplikler oluyor.

Kolay gelsin....

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Ankara

Sorunun ilginç. Tavsiyem avi dosyasını mpeg'e çevirip CD'ye öyle kaydetmen. Ulead Video Studio'yu öneririm. Hem kullanımı kolay hem de PCnet'in eski CD'lerinde bulabilirsin. VCD yapmak için başka bir programa da ihtiyacın olmaz.

meraba.
    bendede dijital bi foto mak. war. benimkide avi olarak kaydedior. bu format sessizdir. ama foto makinesinin özelliinde wasa bilmiyorum. makineni driwer inin adını werirsen daha ii yardımcı olabilirim...

Benzer Başlıklar

1. .iso uzantılı dosyayı cd'ye yazmak
    deren tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 05.11.2006, 00:32
  2. Ses Kayıtı İçin
    hakanogutlu tarafından Yazılım forumunda
    Son Mesaj: 26.02.2006, 14:16
  3. ip kayıtı
    heycem tarafından Yazılım forumunda