+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar
-
31.10.2003 12:22 #1
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- İstanbuL
Şarkı Sözlerim için Database yapmam lazım
Bilgisayarımdaki binlerce Lyrics(Şarkı Sözleri) için bir veritabanı yapmak veya varolan bir programı kullanmak istiyorum. İstediğim şey şu. Ben istediğim şarkıları ekleyeceğim ve sonra görmek istediğim zaman Search (arama) yaparak bulabileceğim. Veya A’dan Z’ye kadar olan kategori sisteminde istedğim bölüme girip listeleyeceğim. Bu tarz bir programcığı nasıl yapabilirim ? yada nereden bulabilirim ?
Özkan Yavuz ÜN
MCSE / CCNA
-
31.10.2003 13:23 #2
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- İzmir
Hocam sadece veri tabanı icin microsot office icinde bulunan accesi kullanabilirsin. Daha sonra eger programlama dilini biliyorsan Microsoft Visual Basic adındaki programda sen kolayca yazabilirsin ve yaptıgın database i birlestirebilirsin. Veya Progress bir adında programla hem database yapabilir hemde program yazabilirsin. Hazır bir program arıyorsan www.program.arsivi.com adresinde belki bulabilirsin
-
31.10.2003 23:29 #3
arkadasin dediklerine katiliyorum da benim sorum olucak sana
kac tane lyrics in var bende toplamaya calisiyorum ama mp3 den vakit kalmadi tek tek indirmek zor oluyor eger dedigin gibi 1000 lerce varsa sende gercekten benim cok isime yarar (tabi sarki sozlerinin yabanci oldugunu dusunerek) eger istersen takas yapabiliriz eger bana yollarsan onlari bende sana divx mp3 music videos vs vs vs istedigini yolliyabilirim
hatta listesini cikarip yollayabilirsen neler var baksam cok sevinirim
kolay gelsin4_FouR PoWeR_4
Benzer Başlıklar
-
m4a ları mp3 yapmam lazım.
ENS tarafından Teknoloji forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 09.07.2006, 21:59 -
web sitesi yapmam için ne yapmam lazım yardım edin lütfen
peugeot103 tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 01.04.2006, 12:19 -
superposta emaillerini kapatmam için ne yapmam lazım
bertanozyurt tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 11.09.2005, 17:27 -
superposta emaillerini kapatmam için ne yapmam lazım
bertanozyurt tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 10.09.2005, 21:20 -
Ses kaydo yapmam lazım!
Bob_Marley tarafından Yazılım forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 22.11.2004, 11:23

Alıntıyla Yanıtla

programlama ile uğraşan için bu sistem...
Bugün, 18:53 / Ürün İnceleme ve Tavsiye