Merhaba Windows XP professional yüklü internete bağlandıktan 5-10 dakika sonra RPC , REMOTE PROCEDURE CALL hatası diye bişey veriyor ve 1 dakika sonra işletim sistemi bilgisayarı otomatik restart yaptırıyor. Servis pack 1 yükledim devam etti aynı sorun , remote assistanı falan da kaldırdım olmadı yardım lütfen...
Baygınlık için özür dilerim ama arkadaşlarım o sözkonusu virüsün bilgisayarı değil interneti kapattığını söylediler onun için sordum bu arada başka bilgisayardan çekmeliyim çekmeme izin vermeden restart olayına giriyor.
aynisi gecenlerde baska bir makinaya xp kurdugumda benimde basima geldi. internete baglandigi zaman rpc ile ilgili hata verip kapaniyodu. bunun icin internete baglandim, ve sadece windows update'i acip tarattirip gerekli dosyalari yukledim olay bitti.
ayrica bu mevzuya da artik bir son vermek gerekiyor.
ayni konu 50 defa konuşuluyor. desjardins arkadasim sen üstüne alinma.
aynisi gecenlerde baska bir makinaya xp kurdugumda benimde basima geldi. internete baglandigi zaman rpc ile ilgili hata verip kapaniyodu. bunun icin internete baglandim, ve sadece windows update'i acip tarattirip gerekli dosyalari yukledim olay bitti.
ayrica bu mevzuya da artik bir son vermek gerekiyor.
ayni konu 50 defa konuşuluyor. desjardins arkadasim sen üstüne alinma.