PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan PowerPoint'te Slaytlar ve ses

Selamlar, Benim sorum şu slaytları bitirdim ve bir müzik eklemek istiyorum ama sadece birinde kalıyor, Eklediğim sesin slaytlar dewam ederken çalmasını nasıl sağlayabilirim.
    yardımcı olursanız sevinirim
    tşkler

Varsayılan powerpoint

slmss arkadaşım slaytı ayarlarken tıkladığın slayta gösterisinde açılan listede slayat geçişi sekmesini tıkla oarada ses efekti ekleye biliyorsun.sana kolay gelsin umarım işine yarar

Varsayılan slaytlar ve ses

selam cevap için tşk ederim ama benim istediğim o değil ben bir ses dosyasının slayt boyunca çalmasını istiyorum. bunu nasıl yapabilirim. slaytlar dewam ederken aynı parçanın çalması yani. bütün slayt boyunca tek parça.

arkadaşım öncelikle ekle>filmler ve sesler>dosyadan sekmesinde ekleyeceğin sesi aç Özel Animasyon görev bölmesinde, Özel Animasyon listesinde seçili öğenin üzerindeki oku tıklatın ve Efekt Seçenekleri'ni tıklatın.
    Efekt sekmesinde, Yürütmeyi durdur'un altında aşağıdakilerden birini yapın:
    Ses dosyasının, fare slaytta tıklatıldığında durması için, Tıklatmayla (varsayılan) seçeneğini seçin.
    Ses dosyasının geçerli slayttan sonra durması için, Geçerli slayttan sonra'yı seçin.

Ses dosyasının birkaç slayt için yürütmeye devam etmesi için, Sonra'yı tıklatın ve ses dosyasının yürütülmesini istediğiniz toplam slayt sayısını ayarlayın.

yukarıda kırmızı ilke yazılan yeri tüm slaytlar için seçersen sorunun hallour sanırım

iyi çalışmalar...

Alıntı Orijinalini Gönderen: pcstudent Mesajı Görüntüle
    Selamlar, Benim sorum şu slaytları bitirdim ve bir müzik eklemek istiyorum ama sadece birinde kalıyor, Eklediğim sesin slaytlar dewam ederken çalmasını nasıl sağlayabilirim.
    yardımcı olursanız sevinirim
    tşkler

Aşağıda bu konu ile ilgili bir uygulama var.

Powerpoint 2007 de Tüm Slaytta Ses Dosyasını Yürütme

Benzer Başlıklar

1. powerpoint'te sabit bir fon müzik nasıl ekleniyer?
    seikosha tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 16.03.2006, 02:06