PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: photoshop

Varsayılan photoshop

arkadaşlar photoshop freeware adresini bilen varm :?: trial sürümü kullandım yeniden kuramıyorum herhalde registry'de değişiklik yaptı..

"Freeware Photoshop" kulağa hoş geliyor ama ancak rüyamızda göürürüz harhalde.
    Eğer kastettiğin şey başkaysa (ben öyle anladım) forumda kimse çözüm bulamaz herhalde. SiirlerEfendisi'ne bir Ö.M. at istersen..

Trial versiyonu kullanmaya devam etmek için ya format atacaksın ya da Registry deki bununla alakalı bütün değerleri sileceksin. Bu biraz zor olabilir zira muhtemelen Adobe firmasının başka programları da yüklüdür biraz karışır..
    İstersen bir de sistem saatini değiştirmeyi dene.

Kolay gelsin..
    İçinizde Yeni Şeyler Öğrenme İsteği Kalmadıysa, Yaşlandınız Demektir...

benim işim photoshop ben şimdi ne yapacağım ayrıca registry de ne kadar photoshop dizini varsa heepsini temizledim ama nafile format atmak işime gelmiyor ne yapacağımı bilmiyorum :?:

Arkadaşım git bi bilgisdayarcıya 2 milyona kopya cd al internetten ne ulaşyon eğer bağlantın adsl nin hızlı versiyonlarındansa internette kaçak full photoshoplar var.

Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul / Antalya

Alıntı Orijinalini Gönderen: farozlu
    benim işim photoshop ben şimdi ne yapacağım ayrıca registry de ne kadar photoshop dizini varsa heepsini temizledim ama nafile format atmak işime gelmiyor ne yapacağımı bilmiyorum :?:
    Eğer işin photoshop sa git lisansını al! Emeğe bu kadar saygısızlık olmaz arkadaş. Tamam bazı insanlar amatör olarak yapıyodur resim işleme işini fakat bu işten para kazananların bu yazılımı korsan olarak kullanmaları resmen rezillik.....
    Sana bol BSA lı günler diliyorum!
    votri arkadaşım sana da aynen....

Benzer Başlıklar

1. photoshop
    serhadli tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 12
    Son Mesaj: 25.10.2006, 11:35
  2. photoshop cs2
    gitaristemre tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 19.10.2006, 16:01
  3. photoshop