PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Flash ile rollover image yapmak

Arkadaşlar sitede kullandığım rollover imagelerle bazen problem yaşıyorum.Bu yüzden flash ile rollover butonlar hazırlamak istiyorum anacak nasıl yaparım onu kestiremiyorum.
    Mesela
    Benim elimde iki tane gif formatlı buton var, biri up diğeri over ve up veya sadece over bunları
    Kodunu kullanmadan aynı işlevi flash ta yapmak istiyorum.

Varsayılan flash

tam olarak ne yapmak istediğini anlamadım üzerinde geldiğinde şekil değiştiren bişey istiyosan bu çok basit
    flash ta butonu çiz f8 bas buton yap çift tıkla ower hit gibi özelliklerini farklı şek,il yaptığında üzerine geldiğinde tıkladığında değişen bir butonun olur farklı yöntemler de var aslında
    ne istediğinei tam olarak bilsen yapar mail atarım problem değil

Varsayılan Re: flash

Alıntı Orijinalini Gönderen: cin_to_nick
    tam olarak ne yapmak istediğini anlamadım üzerinde geldiğinde şekil değiştiren bişey istiyosan bu çok basit
    flash ta butonu çiz f8 bas buton yap çift tıkla ower hit gibi özelliklerini farklı şek,il yaptığında üzerine geldiğinde tıkladığında değişen bir butonun olur farklı yöntemler de var aslında
    ne istediğinei tam olarak bilsen yapar mail atarım problem değil
    Bak şimdi elimde iki tane resim var. Bunlardan birinin adı x diğeri y olsun.
    Ben bu resimleri kullanarak flash ta buto yapmak istiyorum.
    Sen sitede gezinirken botun yüklenince x resmi görüntülenecek sen butonun üstüne mouseni götürdüğünde y resmi gelecek mouse çekilince tekrar x resmi gelecek. Eğer tıklarsan y resmi mouse yi çekince yerine x resmini bırakmayıp kendisi kalacak.
    Yani
    www.oemlogos.tk daki menüyü flash ile hazırlamak istiyorum

bak şimdi x resmine seçili duruma getir f8 tuşuna bas ve buton seçeneğini seç ondan sonra x resmine çift tıkla ve f6 tuşuna bas x resmini sil y resmini xresminin eski yerine yapıştır tamam bu kadar şimdi test et bakalım istediğin gibi olmuşmu

Teşekkür ederim arkadaşlar yaptım ama boyutlarda sorun yaşıyorum 125*22 pixel resmin boyutu flashtra da aynı değerleri giriyorum olmuyor örneğe bakmak içinburayı tıklayın

Benzer Başlıklar

1. flash yapmak
    zafaran009 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 17.12.2006, 01:07
  2. flash ile oyun yapmak.
    unaltutay tarafından Programlama Dilleri forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 23.03.2006, 21:55
  3. flash movie'yi transparan yapmak
    celik28 tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 2