+ Başlığa Yanıt Yaz
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: XP'de oyun oynarken
-
27.01.2004 17:00 #1
- Katılım Tarihi
- 2003
XP'de oyun oynarken
ARKADAŞLAR BUNALTTI BENİ BU YÜZDEN BİLGİSAYARA FORMAT ATIP TEKRAR KURDUM.
ARKADAŞLAR XP'DE OYUN ONARKEN (FİFA 2004,NFS UNDERGROUND VS...) OYUN BİRDEN GÖREC ÇUBUĞUNA İNİYOR (SİMGE DURUMUNA GEÇİYOR) VE BİR ARAMA EKRANI ÇIKIYOR. NE ARAMAK İSTERSİN DİYE SORUYOR. DAHA SONRA BU EKRANI VEYA EKRANLARI!!!! KAPATIP OYUNU TEKRAR AKTİF HALE GETİRİYORUM AMA NAFİLE HANGİ HARFE BASSAM OYUNU AŞŞAĞI İNDİRİP ARAMA EKRANI ÇIKARTIYOR. BİLGİSAYARI KAPATIP AÇIYORUM BİRAZ DÜZGÜN GİDİYORSONRA HERŞEY YİNE AYNI.
LÜTFEN FİKRİ OLAN VARSA PAYLAŞALIM. BEN BİLGİM DAHİLİNDE Kİ FAZLA DEĞİL ELİMDEN GELENİ YAPTIM AMA KURTULAMADIM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
-
27.01.2004 17:33 #2
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Al de Baran
1- mesajını küçük harfle yazsan çok dha iyi olurdu.
2- bu arama kutusu interenet arma kutusu mu yoksa windows'un bir arama kutusu mu? eğer internet ile ilgiliyse sistemine bir böcek bulamış. ad-aware ile silebilirsin...
Kolay Gelsin..ßy CoMi...
-
27.01.2004 17:35 #3
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- İSTANBUL
önerim
sayın "seem" aslında diyecek pek bir şeyim yok.
çünkü forumlardan bilirsin belki, ben internet cafe işletiyorum vede tüm makinalarda XP kurulu vede hepsinde UNDERGROUND ve FIFA2004 kurulu vede hiç sorunsuz
çalısşıyor.
yani xp ile bir sorunu yok...
ama sisteminde bulunan vede her zaman kullandığın bir program, ve/veya o programı çağıran kısayol tuşu olabilir. (belki bilirsin excel'de ctrl+shist+enter komutları formul yazılırken kullanılır aynı komutu pcnet dergisin verdiği bir sözlük programı vardı adını hatırlıyamıyacağım ondada programı çağırıyordu...
yani excel ile programı aynı anda kullanmam nerede ise imkansız oluyordu.... buna benzer bir program olabilir....
veya internet bağlantısında aktif olan trojen de olabilir bu sorunu ortaya çıkaran...
eğer windows penceresi ise oyunun kontrol ayarlarını kontrol et (alakasız ama özelleştirilmiş oyun kontrolleri belki windows komut tuşları ile bağdaşıyordur)..
ama dediğine göre oyun minimize olduktan sonra tekrar açtığında her hangi bir tuşa bastığında yine minimize oluyormuş.
yani yardım edemiyeceğim......
umarım çözersin bu sorunu....
eğer çözersen bizede bildirirsen (zahmet olmazsa tabii) nasıl yaptığını bizide bilgilendirmiş olursun.
kolay gelsin.......
-
30.01.2004 11:24 #4
- Katılım Tarihi
- 2003
arkadaşlar tüm denemelerime rağmen sorun devam ediyor. başka fikirleri olan varmı acaba.
-
30.01.2004 11:40 #5
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- İstanbul / Antalya
bu sorun bende de oluyordu...
birkaç kere CTRL,windows tuşlarına basarsan geçiyor...
Benzer Başlıklar
-
oyun oynarken pc kilitleniyor
metin_4545 tarafından Yazılım forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 26.08.2010, 15:11 -
Oyun oynarken pc donuyor
muhammet2217 tarafından Donanım forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 06.08.2006, 22:20 -
oyun oynarken karelenme!!(tekleme)
vandijk tarafından Donanım forumundaYanıt: 10Son Mesaj: 06.07.2006, 16:03 -
Pc Oyun Oynarken Kilitleniyor..
SLiM_BoY tarafından Donanım forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 16.01.2005, 23:06

Alıntıyla Yanıtla

programlama ile uğraşan için bu sistem...
Bugün, 18:53 / Ürün İnceleme ve Tavsiye