arkadaşlar çok ilginç bi problemim var,lütfn biri yardım etsin..
bilindiği gibi windows 9x/me/xp de fln pc açılınca ağ şifresinin girilmesi için bi bölüm geliyo,bu kısımı normalde enter a basarak geçebilirsiniz..yalnız ben bu ekranlardan kurtulmak istiyorum fakt ne denediysem,sürekli windows açıldığında bu ekran geliyo ve enter ,vs basmadan geçilmiyor..
windows 98 ve xp yüklü iki pc var..98 yüklü olanın denetim masası\parolalar bölümünden windows parolasını değiştir e girdim..burada önceki şifreyi yazdım (şifre olmadığı için boş bıraktım..ama şifre olmadan bu login ekranının gelmesi de enteresan,neyse..) yeni şifre olarak ta hiç bişey yazmadım ve direkt boş bıraktım..onayladım ve win. parolası değiştirildi dedi..yani hiç bi şifre yok..fakat yeniden pc yi başlattığımda aynı sorun devam etti..bu sefer harddisk te arama yapıp .pwl dosyasını sildim ki bu benim windows açıldığında gözüken kullanıcı adıyla başlayan dosyaydı..(standart.pwl) kontrol etmek için denetim masası\parolalar bölümüne geçtim ve buradaki windows parolasını değiştir butonunun etkisiz hale geldiğini gördüm..buraya kadar herşey normal..fakat yine windows u başlattığımda aynı sorun devam etti..sonuçta yine bu login ekranı geliyo?? bunu win 98 de nası kaldırırım.bu birinci sorum..
diğeri ise win.xp de nasıl bu login ekranı kaldırılır :P bunun fazla açıklaması yok çünkü ayrlarda pek bi değişiklik yapamadım,acayip