PCnet
Geri Dön   PCnet > Yardım ve Destek > Yazılım
Bu Sayfayı Yenile Windows açılışındaki login ekranının kaldırılması???
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

Katılım Tarihi: 2004
Varsayılan Windows açılışındaki login ekranının kaldırılması??? - 31.01.2004, 09:27

arkadaşlar çok ilginç bi problemim var,lütfn biri yardım etsin..
bilindiği gibi windows 9x/me/xp de fln pc açılınca ağ şifresinin girilmesi için bi bölüm geliyo,bu kısımı normalde enter a basarak geçebilirsiniz..yalnız ben bu ekranlardan kurtulmak istiyorum fakt ne denediysem,sürekli windows açıldığında bu ekran geliyo ve enter ,vs basmadan geçilmiyor..
windows 98 ve xp yüklü iki pc var..98 yüklü olanın denetim masası\parolalar bölümünden windows parolasını değiştir e girdim..burada önceki şifreyi yazdım (şifre olmadığı için boş bıraktım..ama şifre olmadan bu login ekranının gelmesi de enteresan,neyse..) yeni şifre olarak ta hiç bişey yazmadım ve direkt boş bıraktım..onayladım ve win. parolası değiştirildi dedi..yani hiç bi şifre yok..fakat yeniden pc yi başlattığımda aynı sorun devam etti..bu sefer harddisk te arama yapıp .pwl dosyasını sildim ki bu benim windows açıldığında gözüken kullanıcı adıyla başlayan dosyaydı..(standart.pwl) kontrol etmek için denetim masası\parolalar bölümüne geçtim ve buradaki windows parolasını değiştir butonunun etkisiz hale geldiğini gördüm..buraya kadar herşey normal..fakat yine windows u başlattığımda aynı sorun devam etti..sonuçta yine bu login ekranı geliyo?? bunu win 98 de nası kaldırırım.bu birinci sorum..
diğeri ise win.xp de nasıl bu login ekranı kaldırılır :P bunun fazla açıklaması yok çünkü ayrlarda pek bi değişiklik yapamadım,acayip
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski

Varsayılan 31.01.2004, 12:36

Şunu yapmayı deneyebilirsin: win98 için denetim masası->ağ ayarlarına git. oradan yapılandırma sekmesinde birincil ağ oturumu bölgesinden microsoft ağları için istemci yerine windows oturum açma seçeneğini seç. bakalım olacak mı. şahsen ben denemedim ama dün bir yede öyle olduğunu okumuştum. işe yarasa cevap at.
Alıntıyla Yanıtla
  (#3) Eski

Varsayılan 31.01.2004, 13:53

tamamdır,çok teşekkür ederim dark_penguen işe yaradı..belki xp için de bu ayarı yapmam gerekiyor..ben bunu bi araştiirim..
Alıntıyla Yanıtla
  (#4) Eski

Varsayılan 31.01.2004, 14:22

Killex, XP için çözüm bulursan bizimle paylaşmanı dilerim.
Alıntıyla Yanıtla
  (#5) Eski

Varsayılan 31.01.2004, 14:34

ya nebiçim bi sistemdir şu xp..win 98 deki gibi denetim masasındaki ağ ayarlarında,"windows oturumu açma" fln yazmıyo,hatta o kısım boş..uff..ara ara yok..nerde bu yaa..
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
PC açılışındaki... venividivici Yazılım 5 31.07.2006 21:21
windows açılışındaki hoşgeldiniz... pc_umut Yazılım 4 10.06.2006 15:39
monitör arızası(ekranının yan taraflarının rengi soldu) wonderkid20 Donanım 20 16.02.2006 15:26
windows açılış ekranının değiştirilmesi??? memogoze Yazılım 17 14.01.2006 18:47
Windows Açılışındaki Programlara Yenisini Eklemek CoolMan Windows İpuçları 2 30.10.2004 23:01

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.

En Son Mesajlar

8 gösterim, 2 yanıt

0 gösterim, 4 yanıt

100 gösterim, 8 yanıt

1 gösterim, 2 yanıt

0 gösterim, 1 yanıt

7 gösterim, 1 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

11 gösterim, 1 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

65 gösterim, 2 yanıt