PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
8 sonuçtan 6 - 8 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2002
    Yer
    bilinmeyen yerden ve zamandan

selam muyar arkadaşım.
    birincisi işletim sistemin ne eğer Win98 ise bu doğaldır çünkü Win98 kapanma sorunu var ve bu sorunu MS sitesinde kapanma yamasını indirerek çözebilirsin ikincisi Eğer işletim sistemin XP ise bunun çözümü birkaç yoldan halledebilirsin
    1) sistem geri yükleme
    2) restorasyon yani sistem upgrade bu da yüzeysel olarak olarak XP kurmak
    3)benim pek tercih etmediğim format çekip yeniden yüklemek nedeni ise onca dosyayı programı tekrar yüklemek kolay deil yine de sen bilirsin
    Not: restorasyonu saistem geri yükleme de ki gelişmiş seçeneğinde yapabilirsin kolay gelsin

Slm Muyar kardeş...
    Bende updatelerine çözüm getireyim istedim... temporary internet files dosyasından bunları başka bir klasöre kopyala, geri yüklemeden sonra ordan tekrar yüklersin... (Documents and settings/user name/local settings/temporary internet files) Yalnız local settings dosyası gizli, önce araçlar yada toolsdan klasör seçeneklerinden görünüm kısmından gizli dosyalarıda gösteri tıklaman gerekiyor...
    Kolay gelsin...

Varsayılan cvp

Red_Dragon tüm update'leri temporary internet files klasöründen alamazsın. Windows ve yeni anakartların otomatik güncelleştirmeleri o klasörde saklanmadığı için çözüm o şekilde olamaz. Bu arada sistemini kapatamama sebebin yüksek ihtimalle antivirus programı. Bunu öğrenmek için bilgisayarı kapatmadan sadece av programını kapat. Bundan sonra sistemin normal olarak kapanıyorsa sorun av'dedir.
    .mag..

Benzer Başlıklar

1. fifa 2006 var bende saha çizgisiz niye acaba
    DJ_FURKAN tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 06.10.2005, 22:27
  2. bilgisayar kapanmıyor!!!
    emkoz tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 05.09.2005, 22:56
  3. Bilgisayar kapanmıyor
    raven01 tarafından Donanım forumunda