PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Kazaa Lite K++ programında-güç kesintisinde,dosya silinmesi

Benim çok can sıkıcı bi sorunum var,umarım bir çaresi vardır.
    Kazaa Lite K++ adlı dosya paylaşım programını kullanıyorum.sorun şu; dosyalar otomatik olarak,güç kesintisi anında siliniyor(yok oluyor?!) bunun en kötü tarafı ise 200 - 300 mb bile indirsem,herhangi bi elektrik kesintisinde ,direkt olarak dosya siliniyor,yani tekrar kazaa yı açtığımda,tranfer bölümünde dosyayı göremiyorum??? bu zamana kadar,bu sorun yüzünden yaklaşık 500 mb indirdiğim dosya boşa gitti.(toplam) bunu nasıl engelleyebilirim;yani elektrik kesiltiği zaman,programdaki download edilen dosyalar kaybolmayacak,silinmeyecek...mesela emule programından dosya indirirken hiç bir sorun çıkmıyor fakat ne zaman kazaa ile dosya indirsem,elektrikler kesildiğinde dosya da gidiyor( lütfen biri yardım etsin..

sana önce bu soruyu sorayım
    sizin orda elektrikler kaç kez kesilio
    bu kadar çok sık yaşadıysan bu problemi zaten elektrik gidip gelmesinden bilgisayar gitmiştir )

neyse
    k-lite da yğklenmekte olan dosyalar, görmüşsündür, my shared folder da .dat olarak durur yükleme bitene kadar

onları notepad ile açmayı dene
    %90'ı abuk subuk şeyler olacak
    ama içinde dosya adı felan da göreceksin
    eğer aradığın dosya duruyorsa k-lite ı uninstall/reinstall yap geri gelmesi lazım

Varsayılan ..

Arkadaşım Kazaa Da Share i Kapasan Bile Port Acıyor Diyorum .. POrtlardan Da Telnet Aracılığı İle İstediğini Yapıyorsun Pc Ye ..

Arkadaşım Kazaa Da Share i Kapasan Bile Port Acıyor Diyorum .. POrtlardan Da Telnet Aracılığı İle İstediğini Yapıyorsun Pc Ye ..
    elektrik kesilmesi ile ne alakası var bunun?

Merhaba,

Elektrik kesilmesi durumunda Kazaa'da silinen dosyalar gerçekten büyük dert. Uzun süre çözüm aradım. Bulamadım, sonrasında bitTorrent'e geçtim, bu sorundan kurtuldum. Ama Kazaa kullanan arkadaşlara aşağıya yapıştıracağım yazı faydalı olabilir. Yazı benim değil, http://forum.divxtr.org/index.php?showtopic=21807 adresinden aldım:

dosya kurtarma ile her seferinde uğraşmak bayar.en iyi çözüm şu:
    aküsü bitmiş ama 1-2 dakika çalışabilen bir güç kaynağı alın. 5milyon karşılığında bilgisayarcılar veriyor. sadece kasayı güç kaynağına bağlayın,monitörü bağlamayın,elektrik kesilince hattınızdan gelen data kesileceği için p2p programınız dosyanızı yazmayı durdurur, hiçbirşeye dokunmadan bekleyin,makina kapansın,açılınca scandisk de yapsın,downloadlarınıza hiçbir zarar gelmediğini göreceksiniz. adsl kullanıcıları sakın modemi güç kaynağına bağlamasınlar yoksa data gelmeye devam eder ve dosyalar gider.güç kaynağınız sağlam ve çok iyiyse bile sakın adsl modemimin adaptörünü güç kaynağına bağlamayın.
    siz evde yokken elektrik kesildikten sonra makinanız kapanıyor ve hattınız boş kalıyor. bunun çözümü için ipucu:
    bios ayarlarından,elektrik kesilip geri gelince ne yapması gerektiğini seçebildiğiniz yeri bulun, "last state" seçin. bu şekilde eğer çalışır durumdayken kesilirse, gelince otomatik açılır, kapalıyken kesilirse kapalı kalır. makina açılınca çalışmasını istediğiniz download programınız için masaüstüne kısayol yaratın ve bu kısayolu windows un "başlangıç" kısmına koyun. bu şekilde ne olur bir bakalım:
    download ederken elektrik gider,1-2 dakika sonra makina kapanır,downloadlar zarar görmez,elektrik gelince makina otomatikman açılır,scandisk yapar,hiçbir dosyayı bozmaz,windowsa girer ve kısayolunu attığınız programı açıp downloada devam eder. bu sayede siz yokken boşa geçecek zamanı kazanmış olursunuz,download devam eder. sağlam güçkaynağınız varsa daha iyi, çünkü elektrik gittikten sonra kısa bir zamanda geri gelirse makina kapanmadan işine devam eder.

İyi çalışmalar.

Benzer Başlıklar

1. kazaa lite++
    has_tr tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 13.12.2005, 23:58
  2. kazaa lite
    berkan tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 20
    Son Mesaj: 30.04.2005, 20:24
  3. kazaa programında ETA bölümü
    pesimist tarafından Yazılım forumunda