PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 5 12345 SonSon
25 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan internet c@fe programları ve tavsiyeler

selamsss Yeni açılan int cafemiz için tecrübelerinizden ve bilgilerinizden yararlanmak istedim... Henüz bir sistem kurmuş deiliz yani bir cafe programı kullanmıyoruz. Tavsiye edeceğiniz bütün cafeyi kontrol edebilecek bir hesağ açma-kapatma programı varmı??
    birde bu bilgisaayarıma kimsenin ulaşmamasını nasıl sağarız. bilgisayarlarımızda XP home ediion yüklü. Kullanıcıların sadece masa üstündeki programlara veya klasörlere ulaşmalarını onun dışında herhangi bir klasöre ulaşamamalarını nasıl sağlarız..,
    Şimdiden teşşekkürler
    It´s not a question, but a lesson learned in time...

www.inndir.com u incele biraz senin için en iyi programı bulacaksın.kendine iyi bak

ewt arama yapınca bir sürü sonuçla karşılaşıyrum ama deneme yanılma yolundan çok daha önceden kullanan arkadaşların tecrübeleri için burda sordum. çünkü bisürü bilgisayara yükle dene sonra olmazsa kaldır diğerini kur bu kadar yıpratmak istemiyorum.. ama yinede saol

AyKuTix
    Misafir

Easy Cafe veya Limon Cafe
    Programları güzeldir burada herkes bunları kullanıyor özellikle Easy Cafe yi tavsiye ederim...

Misafir

Easy cafe gercekten guzel bi program. «Alma»ni tavsiye et«ME»m. eger bulundugun yerde benim gibi manyaklar varsa sana/calisanlara bolca cari hesap yuklerler. yani easy de serverla baglantiyi cok cabuk kesebiliyorsun. guvenlik cok cabuk atlatiliyor. serverda masa kapali gozukuyor ama carisi adam gittikten sonra ondan sonra yerine oturanla papaz olunca anlasiliyor. ben bunu buradaki bircok kafeye yapiyorum. zaman doldu veya masa actirmadim dediginde hersey bitiyor. cari kimin ustune kalirsa. prog. kotulemek gibi olmasin karar sizin.

Benzer Başlıklar

1. Bilinçli arkadaşlardan tavsiyeler
    Sky-KHAN tarafından Windows İpuçları forumunda
    Yanıt: 15
    Son Mesaj: 05.04.2007, 14:01
  2. internet filtre programları
    figaro tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 11.03.2006, 00:52
  3. Kasa arıyorum tavsiyeler
    sirthamate tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 08.01.2006, 00:29
  4. Internet Cafemize (Cafe Programı) Ücretsiz Olan Tavsiyeler?
    emreka tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 05.03.2005, 16:23