PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan otomatik bağlantı sorunu

Windows xp kullanıyorum.Bilgisayarım iş yerinde ve ağ bağlantısıyla 4 bilgisayara bağlı aynı zamanda server...Bilgisayar ben komut vermeden kendiliğnde çevirmeli ağı çalıştırıp internete bağlanıyoo.(kendi şifrem ve numarayla yani dialer değil.) Sorun nasıl çözülebilir.

kendi makinandaki Ağ'ı kurarken dikkat etmen nokta, bu bilgisayar ağdaki baska bir bilgisayar üzerinden nete bağlanır şeklindeki ibareyi seçmen. aksi takdirde senin makinan ana makina gibi birşey oluyor. ağdaki bilgisayarlardan herhangi biri explorer,msn,icq vs.vs. gibi programlardan birini calistirdiğinda senin makinan otomatikmen nete baglanmaya calisiyor. aynı sorunu bende yaşıyordum.

Misafir

internet secenekleri baglantılar sekmesi altinda baglantiyi secerek asla baglanti numarasi cevirme secenegini isaretleyin.

şimdi ağa bağlı her bilgisayarda numara çevirme seçeneğini işaretlersem sorun gider mi?(ana bil. hariç)..Peki ağa bağlı diğer bilgisayarlar yine internet bağlantısından faydalanabilir mi?

Misafir

zaten ag uzerinde baglanma sorunu ana bilg cikar. ana bilg iptal ettigin zaman ve eger baglanti bu bilg int bagli diger bilgisayarlar bu bilg uzerinden internete baglanir secenegi ile yapili ise otomatik baglanmaz. ana bilg seceneklerinden kaldirdiysaniz yeterli.

Benzer Başlıklar

1. otomatik IP almama sorunu
    jigsaw54 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 25.12.2006, 16:06
  2. belirli sözcüklere otomatik bağlantı vermek.
    desTRoyer tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 31.08.2005, 17:33
  3. Msn otomatik acma sorunu
    maniac_ea tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 06.02.2005, 01:20
  4. Nero Otomatik yazma sorunu
    lewo tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 16.06.2004, 00:09