PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Ana Pc den Diger Pcleri Kontrol etmek icin yazılım

selam ana makinadan diger pcleri nbasil kontrol edebilirim.(masaustune filan ele gecirme gibi)

Merhaba san1r1m diger pc ler derken kendi network unden bahsediyosun bunu yapabilmenin cesitli yollar1 var ilk yüntem ve birazda pahal1 olan1 bi server isletim sistemi ve bi domain yap1s1 bu sekilde tüm makineleri kendi makinenmis gibi yönetetebilirsin.Yada daha kolay ve daha ucuz olan bir ücüncü parti yaz1l1m kullanabilirsin VNC yada symantek pc anywhere gibi tabiki bunlar ilk yöntem kadar etkili olmayabilir ama yinede bir cözüm olabilir.Kolay Gelsin.
    Kolay Gelsin...

uzak bilgisayarları oturduğun yerden yönetebileceğin pek çok program var. ilk olarak server dedin o zman terminal service kullanabilirsin. veya netop diye bir program duymuştum o da senin işini görür. ama bana sorarsan benimde kullandığım Radmin (remore admin) programını öneririm. sadece ağda değil istersen internet üzerinden de istediğin bilgisayara ulaşıp istediğin gibi kullanabilirsin. sanki kendi desktopunmuşcasına. kolay gelsin.

Varsayılan nasul yani ??

Rapid ,

Arkadaşım o programla mesela arkadaşlarımın bilg. girebilirmiyim mesela onun destobuna girip işlem yapabilir miyim vnc programı gibi mesela öyllr bir program var mı ? Internetten aradım ama download bulamadım nerden indirebilirim o programı ? Girmek istediğim kişinin bilg. o programın olması gerekiyor mu ?

Teşekküerler

sizi gidi sistem mühendisleri terminal serverda risklerini biliniyordur. Eğer karşı tarafın bilgisayarına ulaştığınızda o kişi eğer iyi windows kullanıcısıysa kendisine ulaşan bilgisayarların ipleri loglarda tutuluyor.Windows 2000 server advanced server ve hatta 2003 server ailesi ile xp profesyonel sürümünde uzaktan erişim açılmışsa veya radmin dediğiniz olayda bile diğer bilgisayara aynı yazılımı kurup kullanıcının gelen çağrıyı evet demesi gerekir yönetesin..Linux bile uzaktan yönetime açıktır. Dikkat edin

Benzer Başlıklar

1. Cepten Bilgisayarı Kontrol Etmek
    eburhan tarafından Windows İpuçları forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 14.12.2009, 20:34
  2. Pc yi uzaktan kumanda ile kontrol etmek
    metalkafa31 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 28
    Son Mesaj: 02.09.2009, 10:02
  3. Yanıt: 11
    Son Mesaj: 12.07.2006, 01:29
  4. İnternet hızını kontrol etmek için programı olan
    marksman_19 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 19.08.2005, 16:19
  5. gmail i 6600 dan kontrol etmek istiyorum ?
    goksel_14 tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 27.01.2005, 21:19