PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: Yardım : BIOS !!!

Varsayılan Yardım : BIOS !!!

Arkadaşlar bios nasıl update edilir update edilince ne işe yarar anakartım asus p4p800 asus un auto update programı ftp sunucusuna bağlandı diyor ve orda kalıyor hata veriyor başka yolları varmıdır ??? Ve Avg 7.0 virus programı kullanıyorum Norton 2004 e geçsem dahamı iyi olur norton bilgisayarı yavaşlatmasnın değerini ödeyebilirmi ??

Bende aynı anakartı kullanıyorum ve tavsiyem :

Asus Anakartın cd sindeki Trend Pc Pilin antivirüs programını kullan. sık sık güncelle yanlız.. Çok kasmıyo Bilgisayarı bence.. ben kullanıyorum çok memnunum..

Biosu güncellemeni çok zor kalmadıgın durumlarda tavsiye etmem.

Teşekkür ederim ben sadece ne işe yarar onu öğrenmek istemiştim ...

Varsayılan bİOS uPTADE

Bios güncellemeleri anakartının özelliklerini güncelleştirdiği gibi bazı yeni özelliklerde sağlayabilir.Mesela bazı harddisklerin desteklenebilmesi bazı anakartlar için bir bios güncellemesiyle sağlanabilir.Bios işletim sistemi gibidir ama bu donanımların özelliklerini düzenleyebileceğin hardware bir işletim sistemi olarak adlandırabiliriz.Anakartlar bioslarıyla tüm sisteme hükmederler anakartın işletim sistemi biostur ve sen nasıl ki işletim sistemini güncelleyerek veya ekrankartının sürücüsünü güncelleyerek yeni özelliklerle desteklenmesini sağlıyorsan bios güncellemeleride işte böyle bir işe yarar ayrıca bazı bios sürümleri anakart performansını yüksek seviyelerde arttırabildiği gibi bazı güncellemelerle sistemindeki kronik sorunların çözülmesini dahi sağlayabilirsin.
    Bios güncellemesi flash programlarıyla olur genelde, P4P800 için afudos programını kullanabileceğin gibi farklı yontemlerde mevcut.Bunları anakartın kitapçığından bulabilirsin.Yalnız riskli bir iştir güncelleme yapılırken yasanan bir elektrik kesintisi anakartın çalışmamasına neden olabilir.. 8)
    Sorunsuz Çözümler....

Bence avg 7.0'ı sil.Bende de vardı virüs diye birşey bilmiyorlar :lol: . Sen PCnet'in cdlerinde yer alan AntiVir programını kur.Çok iyidir.Ne Norton Ne Avg hepsi fasa fiso...

Benzer Başlıklar

1. Award Bios yardım
    yagi tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 08.01.2007, 19:35
  2. bios update yardım.
    pose2003 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 27.07.2006, 01:44
  3. ms-6353 bios yardım
    bekohamit tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7