Yanıtla

Başlık Araçları
Eski 05.04.2004, 16:20   #1
NeverFear

Katılım Tarihi: 2004
Yardım Setup

Herhangi bir programı kurarken bu programın nereye neler kurduğunu,hangi dll veya ocx dosyalarını nereye kopyaladığını,registery'e neler kaydetdidiği gözlemleyebileceğim bir kurulum izleme programı varmı?

Bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun.Şimdiden teşekkürler...
NeverFear çevrimdışı   Alıntıyla Yanıtla
Eski 05.04.2004, 16:33   #2
magicman

magicman Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2002
Yer: Izmir
Öncelikle PcNet foruma hoş geldin.
Böyle bir program olduğunu daha önce duymamıştım. Ama eğer olsa bile bu programı ne amaçla kullanıcağını merak ettim doğrusu. Umarım yardımcı olabilecek birileri vardır.

Bye...

Sevgiyle Kal...
magicman çevrimdışı   Alıntıyla Yanıtla
Eski 05.04.2004, 20:38   #3
DanteThomaS

DanteThomaS Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2003
Yer: iStanbuL
Ashampoo'nun vardı sanırım ama kullanmadım hiç . magicman amacını sormuş sanıyorum iyi uninstall edebilmek için gereksiz ve kullanılmayan dosyalar ile yer kaybını önlemek ve performansı sürekli en iyi seviyede tutmak için olsa gerek.
DanteThomaS çevrimdışı   Alıntıyla Yanıtla
Eski 05.04.2004, 23:17   #4
NeverFear

İki program var.Birisi driver yükleme programı.Ben bu iki programın nereye neler yüklediğini öğrenmek istiyorum ve öğrendikten sonrada Qsetup programı ile iki ayrı programdan tek setup.exe oluşturacağım.Ashampoo programını denedim ama sonuç alamadım.Bildiğiniz bir program varsa lütfen acil yardım edin arkadaşlar...

Saygılar...
Eski 06.04.2004, 11:27   #5
DMRY

DMRY Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2003
Yer: Zonguldak
işe yarayacağından emin değilim ama istersen deneyebilirsin.Bak anlatıyorum ama dediğim gibi ben bile denemedim ama olma ihtimali var yani mantıklı geliyo insana.Bak şöyle...Bildiğin gibi tüm hazırlanan programlar kullanıcıların yükleyebilmesi için paketlenir.Bu paket işinide yapan farklı programlar mevcuttur...Aynı zamanda bu paket (yani kurulum da diyebiliriz) programları kendileriyle hazırlanmış kurulumları açabilir ve içerindeki dosyalrı çıkarabilirler...Yani bu şeye benziyo..Eğer winrar ya da winzip'te kurulabilir arşivler hazırladıysan görmüşsündür...Setup bildiğin setuplara benzer uzantısı felan exe dir...Ve her setup programında olduğu gibi bilg. yer seçersin oraya kurulumu yapar..Ama setup uygulaması winrar ile hazırlandığı için winrar bunları direkt açabilir ve nasıl arşiv dosyalrından çıkarıyorsan dosyalrı aynı şekilde çıkarır..Umarım anlatabilmiş ve sende anlayabilmişsindir.

Özet olarak kurulum sırasında hangi programın kullanıldığı kurulum ekranında yazar..O programı bul ve kurulum paketini onunla dışarı çıkar..Tabi bu tahminimce şifreli olmayan kurulumlarda işe yarar..Neyse başarılar denersen eğer durumu bana da bildir ok..
DMRY çevrimdışı   Alıntıyla Yanıtla
Eski 12.04.2004, 14:01   #6
NeverFear

Install Shield Repackager programı ile problemimi çözdüm tracor.Bu program ilkten sistemini analiz ediyor sonra istediğin programı setup yapıyorsun daha sonra nereye ne kurduğunu en ince ayrıntısına kadar raporluyor...
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
setup neshat Yazılım 4 15.11.2006 14:45
setup sedaa Programlama 1 01.10.2006 12:44
setup linux Yazılım 2 29.10.2005 13:50
qbasic setup yardım tbh_neo Programlama 1 21.08.2005 17:17
setup ultraslaneray Programlama 3 27.12.2004 23:03

Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 23:25.

Televidyon
PCnet Yazı İşleri Müdürü Erdal Kaplanseren'in hazırladığı DanDun'un ilk konuğu derginin İnternet Editörü A.Kıvanç Tanrıkulu.

Erdal Kaplanseren ve PCnet Yazılım Editörü Daron Dedeoğlu açık kaynak dünyasını didikliyor.

En Son Mesajlar

fifayı silemiyorum
61 gösterim, 6 yanit

ekran kartı alacağım lütfen yardım
20 gösterim, 2 yanit

Biligisayarım bölümünden yardım
0 gösterim, 1 yanit

Sistemim Nasıl??Yorumm
105 gösterim, 21 yanit

Acaba Ekran Kartı mı??
150 gösterim, 17 yanit

Xp Sp3
12 gösterim, 1 yanit

ekran kartım için yardım
48 gösterim, 7 yanit

ddr2 bütçeme uygun anakart
43 gösterim, 8 yanit

OyunOrtami.Com Sahtekarliği
13 gösterim, 1 yanit

windows media player'ı simge durumuna...
294 gösterim, 5 yanit

YouTube özgürlüğüne kavuşuyor
167 gösterim, 6 yanit

yeni kasa toplıcam
31 gösterim, 3 yanit

msconfig
87 gösterim, 3 yanit

TürkVista Görsel Stili
5221 gösterim, 22 yanit

Counter Strike Turnuvası
1520 gösterim, 38 yanit

Tasarım: Vjacheslav Trushkin, renk şeması: ColorizeIt!.
vBulletin® Sürüm 3.6.7 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.0.0
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul