+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar
Başlık: Klasör sorunu
-
22.05.2004 23:07 #1
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Boğaziçi Üniversitesi
Klasör sorunu
Bugün kardeşim windows gezgininde Araçlar menüsünü kurcalarken, nasıl yapmış, nasıl etmişse klasör ayarlarını bozmuş. Onun sayesinde bir klasöre sağ tıklayıp ara... seçeneğini seçince açılan pencere klasöre çift tıkladığımda açılıyordu. Ben de durumu düzeltmek için Araçlar>Klasör seçenekleri>Dosya türleri'ne girip karşıma çıkan ilk seçenek olan dosya klasörü seçeneğini seçtim ve gelişmiş'i tıkladım. Karşıma "Enqueue in Winamp", "Play in Winamp", "Add to Winamp's Bookmark list" ve find seçenekleri çıktı. Bu seçeneklerden hiçbiri varsayılan olarak ayarlı değildi. Ben "Yeni" seçeneğini tıkladım, Karşıma çıkan iki kutucuktan birincisine (üzerinde Eylem: yazana) Aç yazdım. İkincisine ise (üzerinde Eylemi gerçekleştirmek için kullanılan ugulama: yazana) explorer.exe yazıp Tamam'ı tıkladım ve bu sayede klasörlerin üzerine tıklandığında klasörün eskisi gibi içeriğinin görüntülenmesini sağladım. Ancak klasörlerin üzerine çift tıkladığımda klasörü açıyor açmasına da yeni pencerede açıyor. Aynı pencerede açmasını nasıl sağlayabilirim? İşletim sistemim XP pro
Not: Araçlar>Klasör seçenekleri>Genel>klasörlere gözat bölümünde Her bir klasörü aynı pencerede aç seçeneği işaretli.
Vereceğiniz yanıtlar için teşekkürler.
-
23.05.2004 22:00 #2
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Diyarbakır
regedit den
HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell
kısmını aç. Buranın altında Aç,find,Winamp.Bookmark,Winamp.Enqueue,Winamp.Play
klasörlerini göreceksin. Aç'a sağ tıklayıp komple sil. Şimdi de hemen üstteki shell e tıkla, sağda Default string'e çift tıklayıp değerine none yazarsan sorunun çözülür diye düşünüyorum. Klasör seçeneklerinden her klasörü aynı pencerede aç seçeneğini de tekrar kontrol et.
-
30.05.2004 17:43 #3
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Boğaziçi Üniversitesi
Bir işe yaramadı ne yazık ki :cry: :cry: :cry:
Benzer Başlıklar
-
Barbar Klasör Kilidi Sorunu???
Nemesis_54 tarafından Yazılım forumundaYanıt: 8Son Mesaj: 16.10.2010, 16:51 -
Klasör hatası
Yelenien tarafından Donanım forumundaYanıt: 9Son Mesaj: 23.10.2006, 01:59 -
Engellenmiş klasör
simales tarafından Donanım forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 30.12.2005, 12:52 -
klasör kilidi sorunu???
adams_2005 tarafından Yazılım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 05.10.2005, 20:51 -
ANTİ-virüs =dosya yada klasör sorunu mu?
TU2006 tarafından Yazılım forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 06.10.2003, 09:25

Alıntıyla Yanıtla

Maxtor ARES C64K VAM53JaZ Sorunu
Bugün, 19:19 / Donanım