PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 5 / 6 İlkİlk 123456 SonSon
29 sonuçtan 21 - 25 arası sonuçlar

acer ın sitesine gidip model no yazıp driver download bölümünde işletim sistemine göre driverlarını bulamalısın ve indirmelisin.başka yerde arama uyumsuz olur.

Wink ArkadaŞla r hİÇ sagda solda ugraŞmayin

ANAKART CD SİNİ TAKICAKSINIZ.... ARDINDAN CHİSPSET ,INF UTİLLİTY VEYA USB İLE İLGİLİ BİŞEYLER YAZACAK , YANİ ANAKARIN CD SİNDE YA CHİSPSET YAZAR YADA INF UTİLLİTY DİE YAZAR bazen sizde oldugu gibi ARATTIRMA YAPTIGINIZDA BULMAZ .... O HALDE CD Yİ OTAMATİK KULLAN DİE ACIP BENİM DEDİKLERİMİ BULUP YÜKLEYECEKSİNİZ. HALAMI OLMADI O HALDE CD BOZUK VEYA CD OKUYUCUNUZ BOZUK İKİSİDE DİELİM Kİ BOZUK DEGİL... OZAMAN SİZDE ÖYLE BİR DONANIM YOK. NASIL YOK DİECEKSİNİZ OZMAN O USB DONANIMLARI HAYIRLI OLSUN BOZULMUŞ BUNLARDA DEGİL GECMİŞ OLSUN BİLGİSAYARINIZ ALLAHLIK ATIN CÖPE ŞAKA ŞAKA BURAYA KADAR MUHAKKA CÖZMÜŞSÜNÜZDÜR... BAKIN SİZİN YÜZÜNÜZDEN O KADAR UGRAŞTIM. BANA DİECEKSİNİZKİ SENİN BURDA NE İŞİN VAR BİLGİSAYAR KİTLENDİ... f8 LE ACTIM PC Yİ ESKİ HALİNE ALMAYA CALIŞIORUM.... HOŞCAKALIN ESEN KALIN:neutral:
    En son tasgibicocuk tarafından düzenlenmiştir: 10.09.2008 03:28

arkadaşlar Ben de format attıktan sonra bu SM bus denetliyicisi yüklenemedi sorunuyla karşılaştım ve hala bu sorunu çözemedim.. benim anakart gigabyte nvidia nforce2 ve formattan önce webcam kuruluyken şimdi camı kuramıyorum. bide bilgisayar saati değişiyo kapatıp açınca bilgisayarı.. lütfen yardım edin kafayı yicem :S

arkadaşlar benimde küçük bir sorunum var. bende acer 5520g var.aldığım zaman üzerinde vista home premium kuruluydu format atıp vista ultimate kurdum.drıverlerini tanıttım fakat aygıt yöneticisine girdiğim zaman diğer aygıtlar başlığının altındaki SM Bus Denetleyicisi-Bilinmeyen Aygıt- ve Yardımcı İşlemci diye 3 tanesinin yanında ünlem işareti var..yardımcı programlarla drıver yedeklerini almıştım drıverlerin hepsini tanıttığım zamanda pc acılmıyo mavi bi ekran cıkıyo ve ingilizce yazılar yazıyo.bende bu 3 tanesini arattırıp yüklemedim o zaman pc sorunsuz acılıyor..bu sorunu nasıl halledebilirim yardım ederseniz sevinirim.

S.a beyler bende aynı sorunu yaşıyorum. AMD anakartım var format attım. CD den bütün sürücüleri otomatik yüklediğimde Ses sürücüsü, Ethernet sürücü, Ekran Sürücüsü Ve ekstra birşey (sanırım SM Bus için) daha yüklüor. bunları kurduktan sonra pc yi yeniden başlat dediğimde Windows yazısının orada donuyor. tekrar format atıyorum. sürücüleri cd den değil de netten indirdiğim Ekran sürücüsü, Ses sürücüsü, Ethernet sürücüsü ile yüklüyorum. PC her yeniden başlattığımda sorunsuz çalışıyor fakat aygıt yöneticisinde SM Bus Denetleyici ve Bilinmeyen Aygıt boş duruyor. ADMİN arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden tşkler...

Benzer Başlıklar

1. USB 2.0 denetleyici sürücüleri yüklemek
    umutxx tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 17.12.2008, 07:37
  2. PCıbasit iletişim denetleyici,çoklu ortam denetleyici sorunu
    yemreyan tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 07.10.2008, 16:30
  3. ağ denetleyici
    zooorba tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1