+ Başlığa Yanıt Yaz
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: SONY KAMERA
-
12.06.2004 19:21 #1
SONY KAMERA
selamlar ben bir kamera aldım fakat şimdi yanımda değil size markasını söyleyemiyeceğim ben ama sony bununla çektiğim görüntüleri bilgi sayarıma kaydedip vcd formatında cd ye kaydetmek istiyorum USB kablosu ve bir adet cd verdiler sony picture addı bir program var fakat ben bununla kaydedemedim bana başka bir program önere bilirmisiniz ve nasıl yapacağımı anlata bilirmisiniz usb ile görüntüleri bilgisayarımda göre biliyorum dedğim programla................
TEŞEKKÜRLER.......
-
13.06.2004 08:52 #2
- Katılım Tarihi
- 2004
bende de sony kamera var ama şu anda o dediğin yazılım pc de yüklü değil..yine de anlatayım..öncelikle kameranı doğru tanıttığına emin ol..ardından,sony nin verdiği programı yükle..programın bir bölümünde,kameradan aktarım yapmak için oluşturulmuş,ufak bir penceresi olan bir yer olması lazm..bu bölüme geçip,kamerayı "kayıt" veya "izleme" moduna al..yani çalıştır...daha sonra ekrana görüntü gelmesi lzm..biraz uğraşmak zorunda kalabilirsin ama bu yöntemle filmlerini kaydedebilirsin..yanlış hatırlamıyorsam program .avi olarak pc ye aktarım yapıyordu..bu dosyayı da vcd yapmak için(yani mpeg 1 formatına çevirmek için); http://www.inndir.com/program.php?id=17669 bu sayfadaki programı kullanabilirsin..son olarak,oluşturduğun .mpg uzantılı mpeg 1 dosyasını nero burning rom programı yardımıyla cd ye,vcd olarak yazarsın..
-
13.06.2004 12:30 #3
- Katılım Tarihi
- 2004
birde söylemeyi unuttum, kamerandan pc ye kayıtlarını aktarmak için windows movie maker 2 programını da kullanabilirsin..aktarımı yaptıktan sonra,üst tarafta verdiğim program yardımıyla da mpeg 1 formatına çevirip,nero ile vcd yaparsın..
-
13.06.2004 15:01 #4
- Katılım Tarihi
- 2004
Elinizdeki kamera kasete kayıt yapıyor ise bilgisayarınızda IEEE 1394 KARTI OLMALI ve tabiki bağlantı kablosu IEEE 1394 standardında.
Gelelim bilgisayara kayıt ve sonra vcd olayı.Bunun için gerekli yazılımların en meşhur olanlarından biti ULEAD VİDEO STUDİO yazılımı kullanabilirsin.
Bu program avi formatında kayıt yapar 1dk lık görüntü yaklaşık 200mb yer tutar.Bu yüzden mpeg formatına çevirmen lazım ki boyut 10 mb ta düşsün görüntü kalitesi bozulmuyor mpeg formatına çevirmen için TMPEGENC programı en meşhur olanıdır...
Eğer kameran cd ye kayıt yapıyorsa zaten bu anlattıklarıma gerek yok..
Hadi kolay gelsin ...
( Kazaa kullanarak yukarıdaki yazılımları elde edebilirsiniz...)
-
13.06.2004 15:15 #5
- Katılım Tarihi
- 2002
- Yer
- Corum
+1Elinizdeki kamera kasete kayıt yapıyor ise bilgisayarınızda IEEE 1394 KARTI OLMALI ve tabiki bağlantı kablosu IEEE 1394 standardında.
Gelelim bilgisayara kayıt ve sonra vcd olayı.Bunun için gerekli yazılımların en meşhur olanlarından biti ULEAD VİDEO STUDİO yazılımı kullanabilirsin.
Bu program avi formatında kayıt yapar 1dk lık görüntü yaklaşık 200mb yer tutar.Bu yüzden mpeg formatına çevirmen lazım ki boyut 10 mb ta düşsün görüntü kalitesi bozulmuyor mpeg formatına çevirmen için TMPEGENC programı en meşhur olanıdır...
Eğer kameran cd ye kayıt yapıyorsa zaten bu anlattıklarıma gerek yok..
Hadi kolay gelsin ...
( Kazaa kullanarak yukarıdaki yazılımları elde edebilirsiniz...)
Benzer Başlıklar
-
sony dijital kamera
keremssss tarafından Donanım forumundaYanıt: 11Son Mesaj: 12.11.2006, 21:00 -
sony kamera ile ilgili
fuzep tarafından Teknoloji forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 04.06.2005, 15:03 -
Sony DCR-DVD201E kamera
jasonkidd tarafından Teknoloji forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 16.03.2005, 19:02 -
sony kamera sorunu
emirhaNNN tarafından Yazılım forumundaYanıt: 12Son Mesaj: 16.02.2005, 22:18 -
sony dv kamera vcd prob.
shalashaska1903 tarafından Teknoloji forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 18.11.2004, 03:40

Alıntıyla Yanıtla

Windows 7 Ultimate Kurtarma Diski
Bugün, 19:26 / Yazılım