PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
11 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan uzak masa üstü bağlantısı

Bilgisayarımı bir başka bilgisayar masaüstüne internet üzerinden bağlamak istiyorum yanlız sürekli sınırlı kullanıcı hatası alıyorum oysa bilgisayar yöneticisiyim bu hatayı nasıl gidere bilirim
    Ben salih kurt TRABZON'dan yazıyorum

Bu uyarı senin kendi bilgisayarında değil de ,uzaktaki bilgisayar üzerinde yetkili olmadığın için çıkıyor büyük ihtimal.

Ulaşmak istediğin bilgisayar üzerinde gerekli ayarlamaların yapılmış olması gerek diye biliyorum...
    İçinizde Yeni Şeyler Öğrenme İsteği Kalmadıysa, Yaşlandınız Demektir...

Varsayılan tehlikeli değlmi

beyler bende baglanmak ıstıyorum ama bı virus veya blaster girer die korkuyorum guvenlı bır sekılde nasıl baglana bılırım bu blsater lardan cok canım yandı. ama bu yuzden degıl bunu ılk defa denıcem guvenlı yamaları solersenız ve baglantı hakkında bılgı veresenız

SAYGILARIMLA.

Uzak masaüstü ayarlarının yaplıması gerekiyor vede uzakmasaüstü için bir tane user oluşturum yetki verdikten sonra diğer bilgisayardan o kullanıcı adı ile girmen gerekiyor.Firewall kullanıyor isen engeller.ADSL var isede bazen problem cıkıyor..

kendi kullandığın ve karşı tarafın kullandığı işletim sistemlerini yazsaydın. eğer win2003 sbs ye bağlanmaya çalışıyorsan onda kullanıcı sayısı 2dir. eğer adsl kullanıyorsan bazı ayarlar yapman gerekir vede bağlanmak istedğin bilgisayarın uzak bağlantı ayarının yapılmış olması gerekir

Benzer Başlıklar

1. uzak masa üstü
    serapsarar tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 23.03.2011, 10:50
  2. uzak masa üstü bağlantısı
    serapsarar tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 30.09.2006, 16:38
  3. uzak masa üstü bağlantısı
    serapsarar tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 30.09.2006, 16:32
  4. uzak masa üstü bağlantısı nsl oluyo???
    memogoze tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 19.12.2005, 19:08
  5. Uzak Masa üstü bağlantısı
    3danimasyon tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 05.11.2004, 14:09